Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefan_gb - специалист
tarlyo изтеглих програмата но не се оправям нещо може ли малко напътствия :)
sasooooooooo за коя говориш по точно .....
Нещо не се справям с англииския трябва ми нещо на български :-D
tarlyo - специалист
Когато ти излиза съобщението за грешка, погледни кой процес ти натоварва CPU - то. И оттам десен бутон на процеса и инфото е много.
sasooooooooo - "специалист"
Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.8.32.0.CRACKED.7z.torrent
sanders - специалист
Процеса е свързан с ъпдейтите на Виндоуса. Ако са те хванали че си с менте просто си дръпни WGA remover от нета и си готов. На мен ми помпаше процесора до 99%. Като го спреш се оправя. За да нямаш проблеми си дръпни ремовера или поне гледай като инсталираш нови ъпдейти сред тях да няма Genuine check. Сто процента проблема се е появил след инстал на нов ъпдейт за уина. Не е вирус а си е нормален процес само да кажа.
whitenoise - помощник
Стефане задръстения радиатор под него има волт регулатори.

С fre'e software и trial:
Сравнително просто и лесно е да закърпиш Windows. Изтегли си trial версия на Dr.Web
Инсталираш, рестартираш и докато изгрява win помпаш на F8.
Start in safe mode with networking
Пускаш scan. Почиства каквото може.
След това Spybot Search & Destroy или ComboFix
и накрая просто проверка какво се стартира и откаде с HijackThis. Изтриваш ръчно всичко , което не би трябвало да бъде там и това е.
Цялата галимация отнема около 30 минути. Добре е и да преинсталираш след като почистиш всички гадини.
bobykafe - специалист
whitenoise написа:
Добре е и да преинсталираш след като почистиш всички гадини.
Или имаш предвид "поправка" /repair/ :?
whitenoise - помощник
Хехе все тая каква терминология се използва. Въпроса е да свърши работа. По принцип със счупен win може да се кара и години, но не е комфортно. Закърпването си е "временно" решение.
svetliopi44 - Чирак...
Така де , но на Сасоооо линка е добър ...при мен помогна ... :wink:
stefan_gb - специалист
Програмите не помогнаха колеги, и за проба извадих Ram паметите 2х512 и ги сложих на друго PC а неговата на моя комп и наи интересното е че и двата сега работят без проблем :? Какво е обяснението.....
Паметите са маркови уж made in USA :?
petromaniq - специалист
Проблема е,че са различни и BIOSа се чуди какви тайминги да им пусне,че да угоди и на двете.Понякога паметите от два призводителя се разминават в специфицациите-нищо че на етикетите пише CL?(X).И на мен се е случвало понякога да махна едната RAM и да карам с половин капацитет,отколкото едната да спъва другата.

Тема "Грешка - Svchost.exe Application Error" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: