hhristov написа:Днес заминавам на море. Като се върна ще викна един познат да го надуем на 2.2 атмосфери, защото при мойта 1 май немога да изкарам въздуха. Панела само ако го напълня с вода и го затапя изходящата тръба се напича жестоко не може да си задържиш ръката. Интересното е че в момента няма никакво слънце тука а показва 50 градуса температура на панела Датчика на панела съм го заврял временно между изходящата тръба и ламарината, после ще го правя в тръбичка. На бойлера го слагах гъде ли не включително и до фабричния термометър и пак показва с 10 гр по малко. Слагах го и на мястото на терморегулатора на бойлера, там пък е още по зле, показва много по малко. Като се върна ще пиша дали има резултат от повишаването на налягането(искрено се надявам че ще има). Докато не беше на покрива панела го бях изправил вертикално пълен с вода под една асма, няма да ви казвам как се напичаше това чудо, а на покрива неще мамка му.Айде приятно прекарване на морето.И както каза колегата,не зяпай само по покривите !![]()
Благодаря още веднъж на всички които ми помогнаха.