• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Fortune - специалист
Е ли изобщо е възможно?
Ако ще трябва да се сменя, кажете ми какви да купя, за вратичка 85/32.
И малко помощ за монтаж?

А пък ще почерпя:

Прикачен файл

999-244a.jpg
999-244a.jpg (101.07 KиБ) Видяна 9297 пъти
Fortune - специалист
нещо по въпроса ?
shadowman - майстор
Един турски или китайски амортисьор в най-скъпия вариант е 5 лева. И ти трябват 2 х 60N.
Последна промяна от shadowman на пон юли 20, 2009 5:47 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Един турски или китайски амортисйор в най-скъпия вариант е 5 лева. И ти трябват 2 х 60N.
Ами този, който се развали е май турски - 100N.
А колко са по-сносните като цена и да сложа 2 х 60 вместо 1 х 120?
shadowman - майстор
Виждал съм по 20 пари ама не си заслужава, отидеш ли на тия пари по-добре си вземи механизъм на блум за тази работа, ще струва около 60-70 пари ама е друга бира. На теб предполагам са ти сложили един 100N което аз не правя защото един амортисьор в единия края изкривява вратата затова 2Х60.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Един турски или китайски амортисйор в най-скъпия вариант е 5 лева. И ти трябват 2 х 60N.
И тез чудеса на Блум като :
AVENTOS HS - С AVENTOS HS вратата на шкафа се завърта плавно над корпуса. Повдигащият се завъртащ механизъм е идеален за големи по площ, единични фронтове и за шкафове с декоративни елементи и горен профил.

Завъртащият механизъм се отваря лесно, заемайки всяка желана позиция и се затваря меко и безшумно, с помощта на BLUMOTION.
Fortune - специалист
shadowman написа:
http://www.blum.com/bg/bg/01/10/40/index.php
Да де, ама неможах да разбера колко струва.
Fortune - специалист
shadowman написа:
http://www.blum.com/bg/bg/01/10/40/index.php
Разбрах - 58 пари. Няма да стане, поне на този етап :(.
Явно ще е друг.
shadowman - майстор
Цените им варират според вратата на която ще се монтират. Предполагам си звъннала в магазина, при тия механизми трябва да се знае, че няма нужда от панти.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на амортисьори за кухненски шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: