• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Fortune - специалист
shadowman написа:
Цените им варират според вратата на която ще се монтират. Предполагам си звъннала в магазина, при тия механизми трябва да се знае, че няма нужда от панти.
Веднага ме разконспирира!
Да, за този размер вратичка, без панти - 58 лева и стотинки.
То да беше някаква вратичка с алуминиева рамка, лакобел и т.н., ами то просто ПДЧ. Как да му сложа 58 пари?
Ще ходя да взема некви там, като казваш два, два ще сложа.
shadowman - майстор
Тук ще поспорим. До скоро монтирах амортисьори, но вече ги избягвам заради това, че при затворена врата са под напрежение и ако не се използват често спичат и при отваряне на врата се чува скърцане, а в единичен случай се е изкъртвало и дъното. Вече предлагам предимно тях, вдигаш врата и я пускаш, прибира се леко без никакъв удар, докато при амортисьора яко удря.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Тук ще поспорим. До скоро монтирах амортисьори, но вече ги избягвам заради това, че при затворена врата са под напрежение и ако не се използват често спичат и при отваряне на врата се чува скърцане, а в единичен случай се е изкъртвало и дъното. Вече предлагам предимно тях, вдигаш врата и я пускаш, прибира се леко без никакъв удар, докато при амортисьора яко удря.
Ох, и на мен ми се иска нещо качествено, ама момента е малко зле. А и имам общо 8 клапващи вратички!
Нещо по-добро от китайско и турско, но на по-ниска цена? За Хефеле и Хетих май няма да питам:)
Opes - помощник
Fortune написа:
shadowman написа:
Ох, и на мен ми се иска нещо качествено, ама момента е малко зле. А и имам общо 8 клапващи вратички!
Нещо по-добро от китайско и турско, но на по-ниска цена? За Хефеле и Хетих май няма да питам:)
Ползвай тогава механизмите на Huwil "Лифт Forte" за клапваща или вдигаща врата-цената им е много прилична 11.70 лева,не са газови а са напълно механични с възможност за регулиране на килограмите(до 6 кг и до 8 кг),газовият амортисьор изпуска рано или късно .Ако се интересуваш Huwil се продава в магазинете на Grass. :)
Fortune - специалист
Opes написа:
Ползвай тогава механизмите на Huwil "Лифт Forte" за клапваща или вдигаща врата-цената им е много прилична 11.70 лева,не са газови а са напълно механични с възможност за регулиране на килограмите(до 6 кг и до 8 кг),газовият амортисьор изпуска рано или късно .Ако се интересуваш Huwil се продава в магазинете на Grass. :)
Те това е! Сега ще проуча за Варна!
10х
invizitor - специалист
във варна магазина на grass е зад бензиностанцията,която е срещу жп гарата.успоредната улица зад бензиностанцията и първата пресечка вдясно и се вижда зелената табела на grass

дано съм обяснил разбираемо
Fortune - специалист
invizitor написа:
във варна магазина на grass е зад бензиностанцията,която е срещу жп гарата.успоредната улица зад бензиностанцията и първата пресечка вдясно и се вижда зелената табела на grass

дано съм обяснил разбираемо
Мисля, че се сещам, зад ОМВ, уличката.
10х
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на амортисьори за кухненски шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: