• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
axor - напреднал
....и първа плоча :lol:

Прикачен файл

14.11.2008.jpg
14.11.2008.jpg (42.81 KиБ) Видяна 12281 пъти

Прикачен файл

14.11.2008.2.jpg
14.11.2008.2.jpg (47.3 KиБ) Видяна 12281 пъти
rulom - модератор
Шантаво е, ама определено ще бъде по-оригинално и по-хубаво от еднотипните "прогимназии" :wink:
Успех !
masterrichi - специалист
Много със любопитен да видя вътрешното разположение ,щото моята бъдеща къща има подобен проект само че са 2 осмоъгълника.
mitko414 - специалист
И аз съм много любопитен да видя разположението.
Ако искаш пусни го в какъвто формат го имаш, все ще се намери някой от форума да го конвертира в jpeg.
kuuuuuul - майстор
Яаааа,много интересно с нетърпение чакам да видя какво ще стане по-нататък.Успех. :klatsch:
axor - напреднал
Стаите започнаха да се очертават. Единствените ми опасения, че квадратурата им, ще се изгуби по ъглите и чупките (понеже такива не липсват заради странната архитектура) се изпариха. Всичко се оказа идеално пресметнато :) Наистина е вълнуващо да видиш изпълнението на една странна идея (хрумнала на приятелката ми, след доста часове в нет-а и разглеждане на стотици проекти във всякакви сайтове, и развита от мен самия).

Зидария и кофражи за шайбите и колоните..............

Прикачен файл

20.11.2008.jpg
20.11.2008.jpg (58.92 KиБ) Видяна 9726 пъти

Прикачен файл

20.11.2008.2.jpg
20.11.2008.2.jpg (40.66 KиБ) Видяна 9726 пъти

Прикачен файл

20.11.2008.4.jpg
20.11.2008.4.jpg (42.82 KиБ) Видяна 9726 пъти

Прикачен файл

27.11.2008.jpg
27.11.2008.jpg (35.25 KиБ) Видяна 9726 пъти

Прикачен файл

27.11.2008.2.jpg
27.11.2008.2.jpg (33.73 KиБ) Видяна 9726 пъти
ribnikolaevi - майстор
Не искам да те попарвам, но провери мненията ми във форум къщи. Не, че Варна е земетръсна зона, но защо да се строи некачествено, като може и качествено.
Есовете почти или напълно липсваха от мрежите на шайбите (а защо ти трабваха шайби за едноетажна къща?), стремената нещо ми редееха на вид.

Поздравления, че гониш идеите си и си готов да заложиш д...ето си, за да ги отстоиш. Това е много мъжко и достойно за уважение.
И аз съм любопитен да видя архитектурния проект. Ако можиш снимай разпределението и го пусни тук, на доста хора им потекоха лигите вача ...
rulom - модератор
Айдеееееее, почва се......меренето на дипломи :-D (едно линкче към въпросния форум, няма да е зле, не за друго, а защото е никому неизвестен)
axor, успехи ти желая, а на "разбирачите" тук, не обръщай внимание :wink: , нормално е да има завист, както за къщата, така и за проекта :wink: , все пак сме в България :)

П.П.Най мразим, некой да ми обяснява, как не може нещо да стане...или не е редно
Последна промяна от rulom на ср юли 22, 2009 12:31 am, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
Моля те да изтриеш това и собственото си мнение. Никой няма полза от тях освен може би някаква твоя болка, която откривам доста често и е на тема кой учил, кой недоучил.
Надявам се, че постът ми е полезен. Доста хора биват прецакани от едно характерно нашенско безхаберие. Правилното конструиране на армировката е изключително важно и при всяка възможност ще тръбя за това във форума. Надявам си това да е моя минимален принос тук.
И недей да ме иронизираш заради желанието ми да подобря поне с малко качеството на изпълнение на строителните конструкции. Това е доста сериозно нещо и въобще не става въпрос някой да си мери допломи ли, друго ли, а касае за сигурността на строежите.
rulom - модератор
Такаааа, нека да поясня:
Форума е "Направи сам" ! Не е нито проектантски, нито дизайнерски, нито какъвто и да било друг инженерен форум ! Създаден е с цел решаване на нормални битови проблеми !
Потребителя просто споделя с нас какво е почнал и как смята да изглежда ! Не мисля, че са му нужни съвети от анонимни недоказани особи !

П.П.Не обичам да си трия или променям мненията ! Стоя зад всяка дума която съм казал !
Ако може само да помоля да не се оспамва излишно и тази тема !
Коментирайте, но не изпадайте в крайности !
Благодаря !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "нашата "странна" къща-мечта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: