• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
единак - специалист
Значи. Искам да си "отрежа" един момент от филм, няколко секунди само. Филма е ХД, ако има значение. Как да стане?
И как да си направя готина снимка от филма, без да ползвам принт скрийн?
housedoktor - майстор
KM player има такива опции
единак - специалист
Ами а де? Аз съм с него, как става, къде да ровна? И за кое става плеъра - за снимка, отрязък, или и двете?
tarlyo - специалист
KM става за снимка.. Десен бутон-прeхващане.
За рязане Virtualdub.
единак - специалист
Филма е HD, .mkv формат. С дадените сплитъри не става, не мога да отворя филма в тях.
mitko414 - специалист
Е, добре де. Не можеше ли да добавиш към търсенето в Гугъл и mkv и щеше да получих това.
единак - специалист
Пич, бъди сигурен, че съм търсил с гугъл. И намерих няколко такива сплитъри. Инсталирах ги. File>open>филма който искам>no items match your search.

P.s. Намерих един, с който стана.

Кажете сега как да си кача клипчето като аватар?
mitko414 - специалист
Трябваше да започнеш с това за какво ще използваш отрязъка. Ако е само за аватар и за този форум, загубил си си времето. Размера на аватара е ограничен до 150 пиксела, 20кБ.

Иначе на въпроса: качваш клипа на някой свободен сървър и после от профила си посочваш линк към клипа.

П. С. Не обичам да ми казват "пич", ама не ме познаваш, затова не се връзвам много. Ако беше задал по-точно въпроса още в началото, щеше да получиш и по-смислен отговор. "ХД" показва разделителната способност на филма, а не формат на файла.
единак - специалист
OK, разбрах. И извинявай за "пич".
  • 1
  • 2

Тема "Отрязък от филм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: