Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
mim - специалист
тези снимки нещо не ми напомнят на островна архитектура, където се леят дъждове с месеци
не искам да разочаровам автора на темата, но нека хубаво си провери нещата, да не са го хванали за шаран

надявам се не се опитва и нас да лови на кука

ето някои снимки на къщички от о-в Невис

Изображение
Изображение . Изображение
Изображение
alexast - специалист
За хвалене не може да става въпрос щото парите са изкарани с труд,поне част от тях а другите са под формата на ипотечен заем.Колкото до невис тук наистина вали но не с месеци както е посочил колегата и само в южната част на острова.на север е доста по сухо където е и имота за пързаляне не може да става и дума понеже живея тук и утре ще ви пусна малко снимки и отвътре.Или в петък зависи от собственика.искам да видя основите и тогава имаме да коментираме много неща относно реконструкцияата.А тези снимки където са постнати са хубави ама те са в най скъпата част на острова в "зелената зона"където могат да си купят имоти само нашите политици и бандити........то май е едно и също :?
mim - специалист
мисълта ми беше, че архитектурата е толкова различна, като да са от двете страни на земята, а не от свете страни на 1 остров

ще чакаме твоите снимки с интерес, до сега такова чудо не се е появявало, а ако тръгнеш и да постягаш нещо по къщата със сигурност ще споделиш и други интересни неща
alexast - специалист
Като цяло най трудната част набавянето на парите и минала.Остава разговорите със собственика които и един-което е хубаво,и след това живот и здраве ремонтите.За мен най важно е да видя основите защото ако от там нещата са тръгнали,цената която се иска обезмисля сделката.
Пак и парцела е малък 238м2 при 142ме застроена площ.Ок като всичко е ок Ще постна и снимки отвътре.За мен ще е удоволствие да коментирам с вас.Не съм срещал по интерес форум.Благодаря ви
ribnikolaevi - майстор
Пусни снимките на основите. По какво ще прецениш добре ли са или не?
alexast - специалист
ОК разбира се че ще пусна отвсякъде да се види и да се коментира
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ще е голям мяйтап, ако има общо :lol:
alexast - специалист
Разбира се че има общо автора съм Аз и на двете теми.Колкото до първата мястото със старата къща е закупено,а второто е всъщност там където живея и работя.Пък и не виждам за какъв майтап може да става въпрос :? Господи какви хора :?:
Не мога ли да имам две недвижимости там откъдето съм роден и на друго място...............
Винаги се търси под вола теле.За сетен път се убеждавам че Вазов е казал големи истини за Българския народ
Deo-x - специалист
Дойде петъка,пусни снмки как е къщата отвътре,основите и т.н.

Тема "Съвет за закупуване на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: