Искам да възстановя една изоставена сграда, за да става за живеене. Има страшно много работа, но няма и да бързам че ще трябват и доста пари. Тези дни ще вкарам първо ток и вода и тогава ще започна същинската работа.
От снимките сами ще видите какво е положението. Има напукани стени които най вече ме притесняват. Сградата е правена на части и явно основите не са много стабилни. Било е квартално заведение и по късно всичко е унищожено отвътре.
Приемам всякакви съвети за начина и реда на оздравяване на сградата.Стените са тухла, единична и четворка. Няма колони. Тавана е гредоред. Мисля като се оправя с основите вътре всичко да облека с гипс-картон, едното помещение е 7х4м , ще го преградя на две стаи така че да се получат общо четири стаи.
Ако имах достатъчно средства бих я бутнал цялата и изградил отново , но не мога да си го позволя. Ще работя сам, макар да нямам опит в строителството.
Това е в общи линии, очаквам добронамерени и компетентни съвети, за които ще бъда много благодарен.

От снимките сами ще видите какво е положението. Има напукани стени които най вече ме притесняват. Сградата е правена на части и явно основите не са много стабилни. Било е квартално заведение и по късно всичко е унищожено отвътре.
Приемам всякакви съвети за начина и реда на оздравяване на сградата.Стените са тухла, единична и четворка. Няма колони. Тавана е гредоред. Мисля като се оправя с основите вътре всичко да облека с гипс-картон, едното помещение е 7х4м , ще го преградя на две стаи така че да се получат общо четири стаи.
Ако имах достатъчно средства бих я бутнал цялата и изградил отново , но не мога да си го позволя. Ще работя сам, макар да нямам опит в строителството.
Това е в общи линии, очаквам добронамерени и компетентни съвети, за които ще бъда много благодарен.

Прикачен файл
това е задният вход, вижда се от ляво американската изолация на съседа. Моето е надясно.
DSCI2552.jpg (106.13 KиБ) Видяна 11809 пъти
Прикачен файл
втора пукнатина на вътрешната стена между стаите.
DSCI2555.jpg (87.04 KиБ) Видяна 11809 пъти
Прикачен файл
Първата стена от към съседа е с пукнатина.Съжалявам за боклуците още не съм разчиствал.
DSCI2554.jpg (86.4 KиБ) Видяна 11809 пъти
Прикачен файл
Междинната стена от към другата стая.
DSCI2558.jpg (56.71 KиБ) Видяна 11809 пъти
Прикачен файл
Това е било портална врата към голямото помещение, към което е главния вход
DSCI2562.jpg (94.22 KиБ) Видяна 11809 пъти
Последна промяна от piron45 на пон сеп 07, 2009 8:01 pm, променено общо 3 пъти.