• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
Вашето лично помещение
sasooooooooo - "специалист"
Винтове за ПДЧ на какъв размер да взема?
Спрял съм се на:
4мм, дължина 30мм - за успоредна сглобка;
4мм, дължина 50мм - за перпендикулярна сглобка;
3мм, дължина 20мм - за фазера.
:?
bisplus - специалист
Добре си се ориентирал! :)
А през какъв интеравал да набивам видите? 10, 15 , 20 см или другояче?
Утре отивам да купя обкова и питам за да сметна грубо колко винта да купя.
shadowman - майстор
Аз сглобявам с 3,5/50 като 3,5 е диаметъра на винта. Вземи една кутия от 500 винта, китайски или тайвански (от оня район) е най-много 7-8 лева.
tassel - специалист
sasooooooooo готов ли си с плоскостите. Кажи, къде ти ги кроиха и кантираха? :)
Плоскостите още не съм оправил. Сега чакам подматрачната рамка и обкова, за да взема последни размери, понеже нали знаеш, че всяко решение е пред последно :)
В Салекс ще ги поръчвам. Имат си стандартна бланка с около 10 графи: име на плоскоста; размери на детайла; кант и т.н. Изискването им е да се дадат крайните размери на детайла, включващо и канта. Мога да ти пратя разценките на фирмата на ЛС.
tassel - специалист
Колко трябва да е минималната дълбочина на един гардероб и съответно ширината на вратите? Мястото ми е ограничено и се чудя, какъв вариант да избера. Плъзгащите врати не ми харесват много. Струват ми се малко шумни. Другия вариант, който ми хрумна, е да направя чекмеджета отдолу до нивото на матрака и вратите да се отварят над него. Но пък няма ли да стане много висок така? :?
Обкова ми легна на 380 пари :|
tassel - специалист
Това за какво, само за гардероба ли?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

Тема "Спалнята /гардероб, легло, скрин/ - от проекта до края" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: