От мобилни телефони до цифрови камери
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Търся начин да преправя домашна машина. да мие бързо...
Давайте акъл!
КУПИ СИ НОВА С ПО-КРАТКИ ПРОГРАМИ
emil_v r - майстор
Включи я на 380в , и ще мие сичко двойно по- бързо. :evil:
Аз пък искам Опеля ми да върви двойно по- бързо...

Задай си коректно вапросът .
Искаш да ускори ПРОПОРЦИОНАЛНО сички процеси , ил да елиминираш някои от тях ?
Искаш ли да запазва и старата си скорост ?
Кажи моделът на уредо , с буквите и цифрите отдзад , за да се види схемата ...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Благодаря за включването. Та. Питам принципно.
Профи машината вади измитото за 60 секунди. Има една програма. Няма и копче даже. Затвориш вратичката и пуска водата.
Мие с 2- литра вода.
Разликите които ми хрумват са : високо налягане, малко вода, съответно бързо загряване. Абе оптималното се гони.
Ако някой се интересува защо домашните машини не са такива, да попита учтиво, ще отговоря.
Та, питам си принципно. Инак нищо не ми пречи да изкормя Кендито и да му ползвам херметичната кутия....
Spokoiniq - майстор
питала ли си за консуматива, за минути трябва да е доста силна прах ако са чинии особено...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ами
Консумативът е външно. И са обикновено 2. Течни. Значи си трябват 2 вентила....за фино дозиране
Единият е нещо като "веро". Обезмаслява, но без да се пени. Другият е някакъв антисептик. Може и без него, ако водата в машината достига 80 градуса.
emil_v r - майстор
Ааъ , не разбрах , какво питаш принципно ?
Може ли да повториш въпросът ?
rulom - модератор
n_a, не мога да ти разбера точно въпроса, ама мога да ти дам бърз отговор за бързо миене: Зимаш един гладен циганин (не ром, щото ще го изпием :drinkers: ) и за нищожна сума ще ти извършва нужното заливосване :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ма ше ми купиш ли сладолеед? а бираа?
питам може ли и как обикмовена домашна машина да се забърза. Ме ми трябват псохологически обоснованите и 98 минути работа. Предпочитам бързо, но за сметка на това качествено. Значи какво имаме.
Миялна машина ( добре де, ще и погледна точно модела). Сиреч имаме корпуса и плътнозатварящата се врата, имаме заключващия механизъ, пълмнене и празнене и загряване (ще им се наложи тунингГ)
Нямаме подходящ вход на препарати, нямаме налягането, нямаме бързонагряване...
rulom - модератор
:lol: :lol: :lol: Разбиваш ме :wink: единственото което можеш да забързаш е ако вкарваш топла вода от бойлера.Имаш 3 или 4 пълнения и работа само с топла вода, т.е.плакнене, миене и сушене, намаляш времето за (до)нагряване.Друг е въпроса дали ще ти бъде евтино :? ...Сега се сещам че ако имаш и свързване към Топлофикация, пак става :wink:
Това достатъчно ли е :?:
....сладоледа и бирата кат се видим :wink: Миналата година бях 1 месец в Русе, ама още не знаех за форума :wink:

Тема "миялна машина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: