От мобилни телефони до цифрови камери
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не ти бе! :wink:
Не разбираш нищо от миялни машини. а отностно циганина... тук е пълно с баби.
Ма и това не е важно.
Първо, задължават ме да я имам. И тъй и тъй ще ми заема място, пък и ми се видя интересна като тема.
Ако стане, ще е супер, че нискоквалифицирания персионал ми къдри косата.
rulom - модератор
Вече вързах 3 машини в заведения.Лошото е, че от известно време ги задължават всички заведения и те са се напънали да слагат домашни съдомиялни втора употреба.
Истината е, че между домашната съдомиялна и тази за ресторант има огромна разлика...ама много огромна.Професионалната е на поточна линия и от единия край подаваш амбалажа, а от другия край всичко излиза на бара готово за понасяне...цялата операция по миене не отнема повече от 7-8 мин. и всичко това е на принцип и задвижка различна от конструкцията на домашната съдомиялна.
Изображение

Сега, след като са ви задължили остава и някой "наш човек" да започне внасяне или производство и всичко ще е на 6 :)

www.veedik.net/showpage.php?PageID=9
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Именно. Само че не са ни задължили баш сега. От 2 години е....
Ама Нашия Човек спиии.
А си доста далеч от профи машината. Са видове и видове...
Пък и няма как кръчма дето е 50 квадрата, да има миячно 20
rulom - модератор
Баси, не може да те изненада човек :-D ....освен да дойда аз и да мия...арча малко...няколко бири на час + мезето :wink: ...иначе няма смисъл от тези напъни :) ...надценката ще избие всяко действие.... :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Миии пиша те у списъка. Какви колоритни личности се заявили да са ми мияч-бармании... и бияч-бармани...
rulom - модератор
n_a написа:
Миии пиша те у списъка. Какви колоритни личности се заявили да са ми мияч-бармании... и бияч-бармани...
Работил съм и като барман....много арча :cool: ...и ревизията все ми излиза :wink: , затова, само мияч :-D
Иначе, щом не щеш да влагаш за да печелиш, остава варианта с топлата вода от бойлера, или ако имаш газифициране става и с бойлер на газ--най-евтино от гледна точка на консумативите ток и вода,.... ама остава фактора "консумативи за миене"...ако ползваш прахообразни препарати ще направиш още 30-40% икономия в сравнение със таблетките :wink: , ама за пред пробите на ХЕИ все ще си в издънка :wink: , така че сметай и рушветите :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ne ми хареса как извърташ нещата. Нищо от горния ти пост не може се закачи до мене. Да знаеш. Ревизирай се, инак нема да си мияч у мойта кръчма.
emil_v r - майстор
След като назначите мияч , ако потрябва пияч , или ебач , или две в едно ,
се обадете . :evil:
crez - майстор
n_a написа:
Ами
Консумативът е външно. И са обикновено 2. Течни. Значи си трябват 2 вентила....за фино дозиране
Единият е нещо като "веро". Обезмаслява, но без да се пени. Другият е някакъв антисептик. Може и без него, ако водата в машината достига 80 градуса.
Тук си в грешка, преперата е чиста сода каустк(калцинирата сода) няма пенещи се съставки, содата осъпунява мазнините при висока температура (това е най важния елемент в дом.миялна)и съставка за гланц (премахва белите петна). Алгоритъма за бързо измиване е по-голама концинтрация на содата гореща вода и късо време. Затова тя има и маслоуловител, който трябва да се чисти редовно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
crez, те това е ценна информация!
И нещо повече. Сода каустик с вода е екзотермична реакция, ама много термична! Коееетооо ме навежда на мисълта...че може и да не нагрява водата за миене! Хм! пак се почва с пробите. Колко вода, с колко сода, за колко време, каква температура вдигат и колко мазнина неутрализират....
Химици тук има ли?
Имаше един Рокер, с ник защочващ с В...?
Как содата влиза в камерата?

Тема "миялна машина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: