• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
vpa - специалист
Едно питане.
Имам пералня Хувър модел H 60AT SY. Може ли да вкарвам вода с 40 градуса. Дали ще й пречи нещо?
parvev - специалист
40 градуса да.не и пречи
karamundi - специалист
я пак и по подробно как да не и пречи :?:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
karamundi написа:
я пак и по подробно как да не и пречи :?:
Я пак, по-подробно, как пречат четиридесет градуса вода на пералня?
Твоята лична температура каква е?
chapara - майстор
Категорично ,пречи :!:
rulom - модератор
Що си чешете езиците (пръстите) не знам ?
Ако мислите че пречи, обосновете се, а не еднозначни тъпи постове.
Ако мислите че не пречи...пак същото.
Ще пречи единствено на режима за пране на вълна или др.финни материали на 30°С, вариант е и поставяне на смесител, тогава ще има възможност за по-добро регулиране.Финансово не знам дали ще е изгодно :wink:
chapara - майстор
rulom написа:
Що си чешете езиците (пръстите) не знам ?
Ако мислите че пречи, обосновете се, а не еднозначни тъпи постове.
Ако мислите че не пречи...пак същото.
Ще пречи единствено на режима за пране на вълна или др.финни материали на 30°С, вариант е и поставяне на смесител, тогава ще има възможност за по-добро регулиране.Финансово не знам дали ще е изгодно :wink:
Ще пречи единствено на режима за пране на вълна или др.финни материали на 30°С :-D
bravo - напреднал
По принцип не пречи, дори ще ти спести енергията за подгряване на водата. Ако използваш топла вода от ТЕЦ обаче има един проблем - тръбите за топла вода обикновено са доста по-корозирали от тези за студена и има доста повече частици в нея. Затова трябва да помислиш за някакъв филтър.
chapara - майстор
На колко градуса плакне една пералня,и кога сапуна(препарата) се отмива най -добре.Жена ми е с такова образование и твърди ,че със студена :!: И все пак има упътване.!А вълнените,а финните дрехи или ще переме само банкноти.Аман от побългарени работи :-D

Изображение
parvev - специалист
chapara написа:
На колко градуса плакне една пералня,и кога сапуна(препарата) се отмива най -добре.Жена ми е с такова образование и твърди ,че със студена :!: И все пак има упътване.!А вълнените,а финните дрехи или ще переме само банкноти.Аман от побългарени работи :-D

Изображение
прочети
vpa написа:
Едно питане.
Имам пералня Хувър модел H 60AT SY. Може ли да вкарвам вода с 40 градуса. Дали ще й пречи нещо?

Става въпрос за пералнята ,на нея не и пречи нека vpa да си реши какво и как да пере в нея
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за ПЕРАЛНЯ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: