Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
нЯМА ЛОШО :-D :-D Става дума за PSR 200 LI.Дават до 12 Нютона въртящ момент по упътване.Много хубава работа ми върши.Не го използвам професионално, а майсторенето ми е хоби, та ще ме изкара дълго, като гледам.А за шлайфа излъгах за номера - бил 7365.Купих си го заради мощността - 240 Вата, другия беше 180 вата, а разликата беше 10 лева в цената.
UNIOR - модератор
Малка, удобна, добре ляга в ръката че и литиева, тази машинка сама се продава :-D
ако работиш с тях с усет може доста да изкарат за тия пари не виждам какво друго очаквате :lol:
ако работиш с тях с усет може доста да изкарат за тия пари не виждам какво друго очаквате :lol:
Profi Stroi - специалист
spro написа:
" "Толкоз добри" със сигурност не са. Но за ремонта може би ще те изкарат."
А кои инструменти са по-добри от райдер но на нормални цени.
Инструменти бол
На тази цена която цитираш ти са на Енхел
Пъти по добри от Райдер
По скоро се пази от тях и Акита май се казваха
С Скил няма да сбъркаш
От там насетне щената се променя
Ако искаш виброшлайф с който да работиш и след тов ате съветвам да си вземеш някой за минимум 70-80 лв
На останалите след 10 -ина квадрата започва да им се откача шкурката и каквото още се сетиш само не и да работят:)
Profi Stroi - специалист
spro написа:
" "Толкоз добри" със сигурност не са. Но за ремонта може би ще те изкарат."
А кои инструменти са по-добри от райдер но на нормални цени.
Инструменти бол
На тази цена която цитираш ти са на Енхел
Пъти по добри от Райдер
По скоро се пази от тях и Акита май се казваха
С Скил няма да сбъркаш
От там насетне щената се променя
Ако искаш виброшлайф с който да работиш и след тов ате съветвам да си вземеш някой за минимум 70-80 лв
На останалите след 10 -ина квадрата започва да им се откача шкурката и каквото още се сетиш само не и да работят:)
spro написа:
Здравейте,
Започвам основен ремонт на апартаментут, а спешно се нуждая от инструменти. Поразгледах насам-натам и т.к. съм с финансите ма много зле се спрях на инструменти от фирма "Raider", по-точно на уж професионалната им серия. Та бихте ли ми дали съвет дали да си взема нещо от тях или не са "толкоз" добри колкото ми ги хвалиха.
има много добри от тях и от хоби серията и от профи серията,а и цените са много добри за този клас инструменти.
От миналата година почнах основен ремонт в апартамента-75 м2,бутане на стени , нова инсталация, гипсов картон , бания, абе всичко ....Направих си една сметка , а то излезе три пъти повече, затова реших , че мога а и мога да направя повечето неща сам.Трябваше да си взема някои инстументи и реших да са на RAIDER, имах ъглушлайф и бормашина от 4 години и съм доволен от тях.Та си взех къртач RD-HD01,винтоверт електрически и акумолаторна бормашина 18V.Трябва да ви кажа ,че много съм доволен от тях.Много работа избутах с тях .Душата им взех дето се казва,а най важното ,че и дадох малко пари за тях-някъде към 250 лв за трите машини.
panalov - специалист
Баща ми иска да си купи някакъв къртач или перфоратор ,но понеже няма да ги ползва професионално държи да са по-евтини .Съответно попаднах на това .Ако някой има впечатление от тях нека сподели.

http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=67&id=194

http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=68&id=196

И двете машини са по 159 лв и са с гаранция от 2 години
svetliopi44 - Чирак...
Тоя 2рия се развали на първото пускане не изкара и 5мин. работа ... просто му изчезна удара :lol:
В сервиза след 15 дена го оправиха и направо на обекта след 5мин същата работа и се отказах да се разправям с него ... сега седи в мазето от 6 години ...не ща и да го виждам ... взех си перфоратор Макитаи с него си свърших работата

Тема "Инструменти "Raider"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: