Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
svetliopi44 - Чирак...
И кой те излъга бе сладур
"работещите цигани",

или ...
(първия бял човек, с когото говорих и който се представи за майстора)
Master_Kenobi - V.I.P.
Ani_m написа:
Е, платих си защото ме хвана страх! И те изчезнаха. Това е. Не съм търсила никого повече и не мисля, че мога да съдя такива - те просто ще дойдат и ще ме набият ..
Виж, тва е съвършено друга сюжетна линия сега?! Какво стана?! :?
Ти по довор за някаква свършена работа ли плати или под заплаха?
Важно е! :callsign:

И не ни разказвай твоите впечатления (пияни, биричка, цигани...), а само обективни факти (договор, свършена работа, несвършена, дефекти...).

Ако случката е пресна, мисля, че трябва незабавно да я "регистрираш" с някакъв документ към инстанция, тоест - жалба до прокурор, полиция, нотариална покана или нещо такова. Това ще ти е от полза, ако ще се бориш по въпроса. Което трябва да се направи според мен...
Не се отказвай, ще се почувстваш по-добре! :)

Тия мангали не са от най-страшните разбойници и няма да отидат на крайности. (Все пак - опитват се да бачкат нещо.) И много бързо ще омекнат като видят униформа или кофа с мастило и перодръжка пред тях, за да пишат обяснения. :) Трябва да ги притиснеш!

А, ако не ти се занимава и си прежалила вече всичко... Е, пак пиши, тук доста хора ще подложат дружеско рамо, да поплачкаш на него.
Аз няма да съм от тях, де. :)
Както решиш...
LZ - специалист
Ако не смяташ да се обърнеш към някоя официална институция или те е страх да го направип, просто прежали парите, които си загубила и следващия път внимавай повече. Примерно ако подпишеш с майстор договор и не дойде той да работи, не пускаш този който дойде и т.н. Изобщо още в началото трябва да действаш и предвиждаш според най-лошия сценарий.

Тема "Как да се справям с майстори-менте?!?!?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: