• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Самия възродителен процес си беше кражба.
zmeios - специалист
masterrichi написа:
Аз това не го наричам кражба,като са стиснати чорбаджийте
Аз пък го наричам точно кражба.

Впрочем, има едно житейско правило - който гледа все да прецака другите на дребно, накрая му го откинват четвъртит, ама НА ЕДРО. Справка: редовия Булгаристанец (нали е все 'на далаверка', вече 65 години виси на клона с табелка 'идиот номер едно' в политически и икономически план)

Впрочем, теми, в които става въпрос за методи и устройства за измами, не са ли в противоречие с правилата на форума?

А, и друго: като не ти харесва чорбаджията колко е стиснат, смени си чорбаджията. Никой не ти пречи. Ама май зора е повече 'да не простинем и да се не минем'
bobykafe - специалист
Зора май е "Малка ми е заплатата, ама с далаверките си я оправям"- Типичен пример /даже два/
1. АМ Тракия- мой близък познат във фирмата изпълнител на магистралата ми коментира кражбите на нафта- ми да си краде ве, ко ми дреме- нали машината си има моточасовете... държавата ми плаща на час, той краде 5 кила нафта- аз му пиша 5 часа работа.... и аз съм на далавера и той е на далавера...

2- Строеж към съседното училище, което ми е на 20 метра от прозореца- всеки ден идваше трактор и се вдигаше на хидравликата, и ми бръмчеше така от 7 сутринта до 9, когато се "излюпвам"- освен моточасове, друга причина не ми идва на акъла.
Накрая изкопа бе завършен с две последователни вечери работа до 12 през нощта... АЗ ЛИЧНО СЕ ОБАДИХ НА ПОЛИЦИЯТА едната вечер... дреме ми за техните далаверки, ама да не си оправят осраното за сметка на моя сън!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Превъртане на километраж но напред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: