lenko71 написа:Еееее, за тая работа се иска мноооого учене...Колега явно много си учил

lenko71 написа:Еееее, за тая работа се иска мноооого учене...Колега явно много си учил
barekov1 написа:Тук май някои само си чешат езиците. Едва ли някой от вас би инвестирал в тази техника! Тези от Видин знаят, че на строителната площадка на Дунав мост 2 Изхвърлиха почти всички генератори на фирмата ГАМ и прекараха ток от ЧЕЗ. Защо ли??Аз съм инвестирал - генератор 5 kW (четиритактов ДВГ със стартер и въздушно охлаждане - 1200 лв), климатик (20к, 6 kW топлинна мощност, 2 kW консумация на ток - 600 лв). Сега остава да "сделам" топлообменника за газовете от ауспуха. Загретия въздух от охлаждането на двигателя ще поддържа питата на външното тяло топла, да не се заледява
И забравих да кажа, че си набавиха от Испания парни котли.
2v6 написа:Аз съм инвестирал - генератор 5 kW (четиритактов ДВГ със стартер и въздушно охлаждане - 1200 лв), климатик (20к, 6 kW топлинна мощност, 2 kW консумация на ток - 600 лв). Сега остава да "сделам" топлообменника за газовете от ауспуха. Загретия въздух от охлаждането на двигателя ще поддържа питата на външното тяло топла, да не се заледяваБраво колега! Аз тъпча още в дебрите на теорията
tyo написа:Не съм избирал - с водно охлаждане бензинов генератор до 2000 лв нямаше на магазина2v6 написа:Аз съм инвестирал - генератор 5 kW (четиритактов ДВГ със стартер и въздушно охлаждане...
Браво колега! Аз тъпча още в дебрите на теорията![]()
Само да те питам, защо избра ДВГ с въздушно охлаждане?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: