Монтаж, топло и звукоизолации.
oggo - помощник
Здравейте,

Правя гипсова шпакловка на вилата, но имам проблем с мазилката, не е добре изпердашена и е доста груба, а освен това се и рони. Така докато шпакловам песъчинки влизат в шпакловката и я развалят. Предварително минавам стената с шпатула, за да съборя по-грубите частици.
Можете ли да ми препоръчате нещо с което да обработя стената, за да заздравя мазилката.
До момента експериментирах с:
- грунт /не върши работа много е тънък слоя, който се полага/
- циментово лепило /правя една ръка лепило и още две с гипс/ - постигам добър резултат, но все пак ще се радвам ако получа съвети от вас.
Благодаря!
evdoki - специалист
И аз минавам веднъж с теракол и след това два пъти с гипсова шпакловка. Но пък където съм минал с грунд не се рони. Пробвай с дълбокопроникващ грунд ( аз ползвам на Боро)
housedoktor - майстор
грунд дълбокопроникващ,или още по добре бетонконтакт.Ползвам Деко професионал на Оргахим
lenko71 - специалист
oggo написа:
правя една ръка лепило и още две с гипс
Като го минеш първия път с лепило или гипс, след като изсъхне го мини с шкурка за да разкараш ония песъчинки дето ти тровят живота :). И след това другата ръка
Spokoiniq - майстор
Точно както каза Ленко, но с грундиране ще се улесниш доста.Дори и скапания бороконтакт върши работа в случая.

Тема "Проблем с ронеща се мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: