Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
spro - специалист
След като прочетох вс. постове по въпроса за таваните в баните имам въпрос. Каква марка латекс да си закупя?
SHL - специалист
spro написа:
След като прочетох вс. постове по въпроса за таваните в баните имам въпрос. Каква марка латекс да си закупя?
Пробвай на "БОРО". Добри са.
boyo - специалист
Dulux имат страхотен латекс за влажни помещения, но е скъпичък. Иначе го оцветяват както си поискаш, като всеки друг латекс.
Rumen Iankov - специалист
На ВОРО 1кг. излиза към 6.50лв.за мокри помещения.
Sav4ev - специалист
boyo написа:
Dulux имат страхотен латекс за влажни помещения, но е скъпичък. Иначе го оцветяват както си поискаш, като всеки друг латекс.
И старата ми баня беше с Dulux - не мръдна над пет години. Сега и двете ми нови бани са с Dulux - с един литър се правят 6-7 кв.м. на две ръце /ако не ти е "рошава" много стената/. Иначе струваше около 23-4лв. Видях че имат и по-големи кутии за по-големи бани - сигурно са по-изгодни.
Къде в София се предлага Dulux? С търсачката намерих само в Пловдив представител.
Katya - помощник
На Раковска. Като тръгнеш от Дондуков към Сливница, магазина е от ляво. Успех.
mitoman - помощник
И аз имам един въпрос :?

значи тавана ще го мажеме с латекс, баща ми иска с БОРО, но майстора каза че гипс-картона не дишал много. 2 отдушника ще пуснеме и няма да има много влага но все пак с какво да мажеме за да нямаме проблеми върху зеления гипс-картон?
Time2Burn - специалист
Зеления гипскартон го шпакловам с фасаден колоркит, след което се боядисва с латекс за влажни помещения на Боро - 100% гаранция!!!

Тема "Латекс в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: