Dantech - помощник
dito написа:
Аз ще те науча на ГК, но искам ти да ме научиш на Джава. :idea: :lol:
Става сложно, не ми се почва тепърва да уча джава
Dantech - помощник
n_a написа:
dito написа:
Ти майтап си мислиш, но има закъсали софтуерни фирми, които наемат хора с някакво техническо образование и се опитват да ги преквалифицират за програмисти за горе-долу същото време. Няма да споменавам имена :-D
Спомени де, на уше може.
Впрочем, питащият си е дал скайп ника, нооо не е само той. Да е жив и здрав.
Скайпа го махнах, разбирам не се поощрява.

А и защо така ме подхванахте всичките. Човек да не иска да се научи и да потърси начин за това.
Dantech - помощник
Това е последното нещо което направих - приятелката ми има козметичен салон и и изобретих бюро за маникюр. Никой никога не ми е показал как се правят конструкциите , и как аджаба се работи с ГК, нито пък как се бърка шпакловка и как се шпаклова. Сам съм си достигнал до някакви начини. Беше мудно , трудно , грозно, има грешки, но функционира. Сам съм си измислил дизайна , сам съм си проектирал аспираторната система ... всичко сам :) Силно се надявам като за програмист да съм се справил що годе

Прикачен файл

IMGP3144_resize.JPG
IMGP3144_resize.JPG (69.43 KиБ) Видяна 6086 пъти

Прикачен файл

IMGP3252_resize.JPG
IMGP3252_resize.JPG (79.87 KиБ) Видяна 6086 пъти
pesho - специалист
Занаят не се учи-занаят СЕ КРАДЕ !!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Никой не те е емнал на лошо.

За ученето. 1. Теория казваш че я имаш 2. Двудневния курс си е задължителен, че е интензивен и ти дава баш основата. 3. Другото няма начин за 6 месеца. Другото го крадеш и мислиш...и измисляш и рутина рутина...
rulom - модератор
Здрасти, добре дошъл във форума !
Не обръщай внимание на тези които са те емнали :)
Колегите казаха по-горе че занаят се краде....това е истината, както е и истина че вече ти е откраднат дизайна на масичката за маникюр :wink: ...да не се чудиш някъде ако мернеш подобно :)
Иначе точно сега е сезона за работа и е възможно да си намериш работа като помощник.Просто пусни обява в съответния раздел, виж и други форуми и обяви, пускай навсякъде предложението си и чакай.

П.П. И недей да пускаш последователни постове, ползвай бутона "Промени"
Успех !
Dantech - помощник
всичко ми е пределно ясно , рутината ми трябва, варианта да ми стане професия не го искам , за да си ми остане хоби. Остава варианта да помагам на някой, който в процеса на работата да ме научи на тънкостите
stokie - специалист
Съвет от мене сменяй майсторите с които работиш по някое време така ще хванеш повече тънкости :wink:
dito - специалист
Супер си е масичката. Само едно нещо по дизайна не ми харесва - радиусът и на трите извивки е различен, заради което ми стои леко нехармонично.
Я кажи, за какво ти е притрябвало да те учи някой? И коя е тази фирма, която ви оставя толкова много свободно време :-D
stokie - специалист
В криза сме всички са със свободно време :-D

Тема "Иска ли някой да ме научи ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: