• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
Вашето лично помещение
Fortune - специалист
sasooooooooo написа:
Тъп и упорит :lol: Ей това направих. В средата е първия опит само със свредло и установих, че не става. Питах Гугала за ф30 и отидох да търся. В дясно е вече одялана с фрезера :-D Около 20мин ми отнема един канал. Днес направих 10 и стига толкоз.
Хе! Наистина си упорит! Свалям шапка
invizitor - специалист
браво за упоритостта :) един съвет: за да не изкърти случайно повече отколкото трябва и борда на дръжката да не може да го скрие, преди да започнеш да дупчиш ПДЧ-то очертай правоъгълника с макетен нож така че да прережеш ламинираното покритие и после ще пада точно до линията която си прерязал и няма да имаш проблеми
svetliopi44 - Чирак...
invizitor написа:
браво за упоритостта :) един съвет: за да не изкърти случайно повече отколкото трябва и борда на дръжката да не може да го скрие, преди да започнеш да дупчиш ПДЧ-то очертай правоъгълника с макетен нож така че да прережеш ламинираното покритие и после ще пада точно до линията която си прерязал и няма да имаш проблеми

Ценен съвет... :roll:
sasooooooooo - "специалист"
Оказа се, че вратичките за скрина съм ги поръчал със сантиметър повече и ще ходят на поправка. Приключих с нощните шкафчета и гардероба, остават само козметични поправки :-D

Прикачен файл

спалня 015_resize.jpg
спалня 015_resize.jpg (83.5 KиБ) Видяна 7136 пъти

Прикачен файл

спалня 014_resize.jpg
спалня 014_resize.jpg (89.2 KиБ) Видяна 7136 пъти

Прикачен файл

спалня 013_resize.jpg
спалня 013_resize.jpg (87.7 KиБ) Видяна 7136 пъти

Прикачен файл

спалня 012_resize.jpg
спалня 012_resize.jpg (86.23 KиБ) Видяна 7136 пъти

Прикачен файл

спалня 011_resize.jpg
спалня 011_resize.jpg (107.57 KиБ) Видяна 7136 пъти
Какво е разстоянието от кутията за леглото до края на повдигащия механизъм? Ще преграждам кутията на сектори, 65см ще ми стигнат ли?
В крайна сметка го направих на 83см за да ми е мирна душата :-D Толкоз за сега, чакам тъпата подматрачна рамка...

Прикачен файл

спалня 020_resize.jpg
спалня 020_resize.jpg (94.63 KиБ) Видяна 8354 пъти

Прикачен файл

спалня 019_resize.jpg
спалня 019_resize.jpg (87.34 KиБ) Видяна 8354 пъти

Прикачен файл

спалня 018_resize.jpg
спалня 018_resize.jpg (60.83 KиБ) Видяна 8354 пъти

Прикачен файл

спалня 017_resize.jpg
спалня 017_resize.jpg (82.56 KиБ) Видяна 8354 пъти
invizitor - специалист
забелязах,че тавана на гардероба няма кант откъм лицето.така ли ще остане или ще се прави нещо?
:lol: Набито око имаш :razz: Когато поръчвах горната и долната страна на гардероба, за долната исках канали за водачите. От фирмата са направили и на двете, та се наложи едната / горната/ да я обърна и така. Общо взето къде аз съм объркал размер, къде фирмата, ама има. Някъде слагали по късата страна кант, а съм поръчал по дългата... абе грешки човешки, взел съм 10м кант и ще докантирам по-късно.
От декоративните лепенки за криене на винтивете няма точно нашия десен и ме светнаха от канта да си избия със замба и готово :roll:
invizitor - специалист
това ми е работата ,но можеше и да не се обръща,нищо нямаше да се вижда.но ти си упорит ,така че няма проблеми :-D
а с какво смяташ да лепиш канта?
maroka - специалист
invizitor написа:
това ми е работата ,но можеше и да не се обръща,нищо нямаше да се вижда.но ти си упорит ,така че няма проблеми :-D
а с какво смяташ да лепиш канта?
За самият кант Хелметекс, за тапите от кант може и с моментно лепило :)

Към Sasoooooooo: защо на леглото предната табла е по ниска от страничните ? Дори да фиксираш подматрачната рамка към кутията...матрака може да се мърда :?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

Тема "Спалнята /гардероб, легло, скрин/ - от проекта до края" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: