Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
rulom - модератор
Имам пуснат кабел от компа до тв-то 12 метра.Понеже и аз се чудих същото, та затова реших евтино и за себе си.Сигнала съм го пуснал по коаксиален кабел и качеството е без разлика.Малко е по-голям кабела и по неудобен....ама това е "временно". :-D
sasooooooooo - "специалист"
Коаксиален хубаво, ама от къде идва сигнала от към компа?

А иначе това ли е кабела?

Прикачен файл

кабел.JPG
кабел.JPG (18.62 KиБ) Видяна 6088 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Саше що не си вземеш Сендери ... така ще решиш проблема не само за хола ... :wink: пък и кабели няма да ти се мотаят...
tarlyo, дай името и модела на ДВДто ти, че където ще дам 30лв за кабел, по-добре за преър 50 . Някакви проблеми с него? Имах временно на Краун и ми вадеше едни ситни субтитри, мале, мале...

Светльо, ко речи? :lol:
svetliopi44 - Чирак...
Е не са чак толкова скъпи ... виждал съм по Илиенци на времето за по 50 ле... мятат и звук и картина ... е по добро от кабела определено си няма но за големи разстояния качествения кабел е скъпичак пък и дупки ... все ще се мандахерца някъде ... :?
Изображение

Видео сендер комплект MEDION / TEVION

Висококачествено видео и стерео аудио предаване.
Предаване на сигнал за дистанционно управление.
Възможност за допълнителни приемни модули.
Високочестотен диапазон 2.4Ghz за аудио и видео.
Обхват до 50 - 100 метра в зависимост от преградите.
Произведен в EU.
6 месеца гаранция.

Цена: 59лв.
Последна промяна от svetliopi44 на нед авг 09, 2009 11:57 pm, променено общо 1 път.
vanko68 - специалист
За сендерите идеше въпроса.Това е джаджа,която изпраща ТВсигнал по въздуха до антена в другата стая.Нещо като минимикротелевизионна кула.
dundurma - специалист
сашооо мога да ти подаря един оргиналдъ-китайски кабел.работи без проблем.ако искаш звънни и ела да си го вземеш,хем ще се запознаем.кабела е дълъг-5 метра
0878722025-АНАСТАС
sstefanov - майстор
sasooooooooo написа:
Коаксиален хубаво, ама от къде идва сигнала от към компа?

А иначе това ли е кабела?
Да, това е кабела.
Така е най-качествено, по-добре от коаксиалния или сендери.

От това по-доброто е само HDMI.
Kакво ще кажете за този?

Прикачен файл

dvd player.JPG
dvd player.JPG (29.21 KиБ) Видяна 4984 пъти
tarlyo - специалист
Мойто не ти го препоръчвам - малки субтитри. Teletech. Един приятел си взе на ЕЛИТ. По-големи субтитри, излиза фирмуеър за упдейт, съпорт на сайта им. Ще го питам за модела. Взе го от Метро за 50-60лв.

Тема "От компютър към телевизор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: