Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
klomo - специалист
Една баня се нужда е от евтина облицовка,сега е на някаква боя.Апартамента е даден под наем и за сега няма възможност да се инвестира в плочки.Дайте предложение за някаква облицовка за стените и тавана.Има некакви PVC ламели,но незнам дали стават за баня,и как ще компенсират кривите стени.

Малко е спешно положението такаче ,ще се радвам на бързи отговори. :)
dundurma - специалист
най-евтиния вариант..................
казваш на наемателите,че приспадаш ремонта от наема
те-няма да хвърлят много пари
ти-ще имаш горе-долу прилична баня
klomo - специалист
аз не се занимавам с апартамента,,незнам какви са договорките,та искам нещо евтино монтажа в мое лице,ако има има ако ли не боята и толкова
svetliopi44 - Чирак...
Ако е горе-долу равно ...мятай едни тапети за баня и си свиркай ...ще стане за ден и после ще си пиеш ракията... :)
klomo - специалист
не съм ходил там от доста години,и незнам как е ,но по думите на майка ми никък не са равни :?
kaltchevmg - специалист
Нямам много хубаво мнение за тези тапети за бяня. Едни познати си сложиха и започна да пада мазилката от другата страна на едната стена.
Странно по принцип собственика на сградата би трябвало да има интерес от това да се направи ремонт защото се руши сградата и малката икономия в бъдеще ще доведе до голям разход.
Ако човек се разтърси може да намери плочки за 10-15 лв за квадрат, пък плочките не е нужно да се полагат до тавана а примерно до 2 метра.
solo5 - майстор
ПВЦ ламперия ца баня :?
klomo - специалист
мерси темата е приключена :) :)

Тема "облицовка за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: