• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
egx - специалист
Чудя се какво да правя старото видео.Само седи и събира прах.Смятам да прехвърля няколкото VHS-а на дискове в някое студио и да го изхвърля.Ако пък мога да му взема някой лев или пък му трябва на някой - нека пише.Главите на видеото са зацапани.
ZMeyGorianin - майстор
Не е лошо да си прехвърлиш касетите на дискове, но не ги изхвърляй! Особено ако са записи от домашна видео камера. Защото ако диска се надраска или повреди губиш целия запис, докато с касетата това не може да се случи. И имаш винаги back-up под ръка!
shotik - майстор
egx написа:
Чудя се какво да правя старото видео.Само седи и събира прах.Смятам да прехвърля няколкото VHS-а на дискове в някое студио и да го изхвърля.Ако пък мога да му взема някой лев или пък му трябва на някой - нека пише.Главите на видеото са зацапани.
http://eltechresource.com/?cid=3&NewsId=30

Aз утре ще изхвърля някои неща.
vanko68 - специалист
ZMeyGorianin - ценните записи се правят на два диска,като единия се съхранява някъде,а втория се ползва за гледане и драскане.Ако нещо му стане,се ползва първия за бекъп.Никой не ползва касети за съхраняване на данни за дълго време.
bobykafe - специалист
vanko68 написа:
ZMeyGorianin - ценните записи се правят на два диска,като единия се съхранява някъде,а втория се ползва за гледане и драскане.Ако нещо му стане,се ползва първия за бекъп.Никой не ползва касети за съхраняване на данни за дълго време.
Ванко, извинявай, но за втори път ще те апострофирам тази вечер. На диск аз доверие нямам, каквото и да става- най малкото, че свалям запис, лежал в касетата 8 години /в моя случай/ без промяна. Отделно, че си е "суров" и каквото и да го правиш, е със загуба на качеството.
Master_Kenobi - V.I.P.
Ако има къде да го държиш и не пречи, задръж си го. :-D Аз преди години така изхвърлих един грамофон от 60-те години и сега ме е яд. Направо си е антика вече с антикварна стойност. :-D
Скоро изрових от някъде и един първите си мобифони - Бенефон. Вече и той антика! Много ми е забавно да го гледам. Няма да го хвърлям. Жалко, че нямам най-първия си. Нокия с дръжка за носене и разгъваема антена. :lol:
egx - специалист
И какво предлагаш да си отворим аннтикварен магазин :) Стига с тия антики, че ми писна да ги гледам.Е да беше некое старо мазерати или мерцедес ще си го гледам с кеф докато не ми го откраднат, ама не е :) Иначе някой да знае къде могат да ми направят процедурата по прехвърлянето от касета на диск и за какви парички ?
Последна промяна от egx на съб авг 15, 2009 11:56 pm, променено общо 1 път.
Харалампи - специалист
Ако видеото е записващо, можеш да си спретнеш вътрешна кабелна мрежа. Един комшия си е направил такова "нящо". Вкарва сигнал от компютъра във видеото и от там в кабела от кабелната и във всички стаи. Ще го помоля да ми начертае схема и ще я пратя. Макар че предполагам всеки от по-знаещите може да я спретне за секунди.
bobykafe - специалист
Не е задължително да е записващо, само трябва да има вход и изход за антената... т.е. видеото да може да се гледа като програма на телевизора.
Да де- и да има аудио- видео вход.
Харалампи - специалист
bobykafe написа:
Не е задължително да е записващо, само трябва да има вход и изход за антената... т.е. видеото да може да се гледа като програма на телевизора.
Да де- и да има аудио- видео вход.

Сигурно си прав. Не ги разбирам тези работи. А сега направи една схема на човека, че комшията е на почивка.
  • 1
  • 2

Тема "Какво да го правя старото видео Hyundai ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: