• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bojkob - специалист
Фугирай с различни цветове тогава.
да ти кажа и на мен ми мина като идея, но нали са три цвята плочки и има различни комбинации (черно с бяло, черно с оранжево, черно черно и тн.). Нещо немога да си представя дали ще стане хубаво!
П.П. Много свежарски плочки.
Мерси, ще кача снимки като стане готово и като го снимам с апаратче, че така с телефона изглежда малко мрачно!
emil_v r - майстор
pipbel написа:
Според мен си се справил ОК.
Хич не си мисли че майсторите щяха да го направят по-добре от тебе.
Емо и Видров може би, ама и те здраво щяха да спелват цялата рода на плочките..... :-D
А и колкото тях щяха да ти вземат
Сега поне се кефи че си ги направил сам.
Фугирането ще скрие доста от това дето те дразни.
Da be da майстор няма да го направи по- добре...

Трябваше поне първо да поне да пита тука за ъглите , или някой да му покаже на място с 3-4 плочи и тогава да продължи сам .
С ъглошлайфо .... :-D
То по тази логика аз трябва за по- ефтино да си пломбирам дзъб с теракол , или при бронхопнеумония да си купя най- ефтиния антибиотик , и да не харча по прескъпите докторя.
Извинявай .

Ще ги фугираш колега със същият цвят фугомаса съответно всеки отд. цвят. Тогава фугата няма да се набива у очи.
А с едно трупче и шкурка ще пооправиш ръбовете , фугата да е еднаква , поне изпъкналата ...
А вдлъбнатата , вътрешната , с различно дебело нанасяне на фугомасата ,
и после с една клечка 5мм минаваш от горе да долу , и тя оставя равна следа .
Скапал си банята.
Ноо с повече търпение ще оправиш фугите прилично :-D
С много търпение ...

Те майсторята как ги прайм :-D ... от днес .

Прикачен файл

DSC08561.JPG
DSC08561.JPG (76.77 KиБ) Видяна 10291 пъти
Spokoiniq - майстор
Тия нещо не си ги лял, Емооо, редил си ги кат редови плочкаджия :lol:
bojkob - специалист
Трябваше поне първо да поне да пита тука за ъглите , или някой да му покаже на място с 3-4 плочи и тогава да продължи сам .
С ъглошлайфо ....
и без да ми показват сам се сетих как трябва да стане, но просто на места ги предобрих! Имам машинка за плочки и съм ги рязал на герунг а след това на места и с флекса съм ги пилил!

Идеята ми е да направя нещо от горе като последно ми се въртеше в главата нещо с Декинг да обърна лощите ъгли!
Те майсторята как ги прайм ... от днес .
много добре е станало, но все пак с лайсна, което се си мисля че е значително по-лесно, а и плочките са гладки, а не както при мен обли!
pipbel - майстор
Da be da майстор няма да го направи по- добре...
Еее, айде сега бат Емо
Че си добър не отричам, ама и ний не ядем доматите с колците
В тая стая след замазка и шпакловки майстор за довършване не съм пускал. Затова стана хубава :cool:

Айде познай кои плочки съм лепил аз и кои жената ? :-D

ПС За пневмониите не е добре сам да се диагностицираш и самолекуваш

Прикачен файл

SS851359 (2).jpg
SS851359 (2).jpg (49.49 KиБ) Видяна 10236 пъти
emil_v r - майстор
Ноо Пип , идеално е , сичко ти си правил , жена не може нито пода , нито стенното , според мен.
И не ме прехвалвайте , понеже пренебрегвате десетките др,. майстори във форума..., и то по- добри.
Те още от днес , даже лепилото е още пресно.

Сичко прайм по желание на клиенто , -
с лайсни , без , с фризуве , без... :-D
Идеалният майстор е добре обучена маймуна :-D , която пипа прецизно , разбира от всичко , не и от пари , и като свърши работа -
лови гората :flucht:
Няма място за спорове , съгласен съм с всичко .

Прикачен файл

DSC08560m.jpg
DSC08560m.jpg (95.58 KиБ) Видяна 9150 пъти
solo5 - майстор
аз пък казвам, че е правил пода
а жена му 10х10 на кухненското :lol:
emil_v r - майстор
Може и да сиправ Соло , като гледам как
контактите отвратително !, повтарям отврат-ТИтелно !
са застанали несиметрично :evil:

Пип би ги изместил , най ефектно на средата на плочка , или на кръст от фугите.
Теди - специалист
pipbel Когато постваш снимки за оценяване на майсторлък се дават от близък план иначе няма как да се разбере :wink:
pipbel - майстор
Къде я видяхте тая контактова асиметрия бе друзя :?
Заградил съм ги с черно
Емо , сигурно се бъркаш с една по-различна плочка там (в жълто) дето е за фасон, декоративна демек,има някакви май оцетници и тем подобни нарисувани мотиви.

Ама даже и да имаше малко асиметрия пак нямаше да ми пука много (това ще е в бъдеще стаята на тъщата :-D ). Ама жената пък щеше да ме изяде с парцалите.... :evil:
А куненските контакти + този на климатика (за разлика от другите) са някакви немски. 15 лева беше единия, ба си...
Иначе познахте и двамата. Аз пода, жената- кухненските плочки (ама аз и бърках разтвора и само малко помогнах с рязането около контактите)

Теди виж ми в темата за къщите по-близки планове.
Ма приемам критиката - ще кажа на жената да прати още снимки аче пак съм извън БГ

Прикачен файл

SS851359 (2).jpg
SS851359 (2).jpg (49.33 KиБ) Видяна 9118 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "проблем с вътрешни и външни ъгли в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: