• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emil_v r - майстор
Симетрични са , добре , така ми се видя на пръв поглед.
Хубаво е станало , и цветовете са добре подбрани ,семпли...
има си хора с вкус .
chapara - майстор
Колега bojkob
,като гледам от мерак си се наиграл.Ми като ги купува плочките,не си ли зададе този въпрос, за ъглите аджеба какви ще ги дъвчеш,без майстор,когото да обвиниш в некъдърност и да смениш после плочките?
Пробвай с лайсна алуминиева отгоре и цветен силикон,но не ми се вижда удачно.
Аз съм поставял такива но на кухня в която нямаше външен ръб(магазин Еником М-Дружба,мострите) :? :lol:
bojkob - специалист
еееее зададох си го, но много ми харесаха и след тях нищо друго не ми хвана окото! Днес сложих пода и както и очаквах стана лесно, бързо и перфектно!

Остана първия ред и да измисля какво да правя шибания външен ъгъл! Като се позагледах само там имам по-сериозен проблем иначе другите са екста като не се заглеждаш много обстоятелствено! Така де няма с лупа да я гледам тая баня, нали кат влезна сутрин да си измия очите така или иначе невидим нищо а вечер повече с жената щя се къпем и пак нема кои да гледа ъгли!

Но все пак трябва да ги измайсторим нещо! Некои няма ли да даде некоя идея .....
vidrata - специален-специалист
Бойкоб окото свиква със всичко за 7 дни.Станалото станало, да не ти пука.

Аааааа и другия път си извикай майстор . :-D :-D :-D
lenko71 - специалист
На тия плочки е ясно че никаква лайсна няма да им отива. Така че фугирай, ама не с бяло, щото всичките аралъци ще "блеснат" и ще ти "вадят" очите постоянно. Имаш основно два цвята. Намери нещо подобно и действай!
parvev - специалист
а ако ги беше наредил вертикално нямаше да имаш проблем с ъгловите лайсни
emil_v r - майстор
Я ми кажете на мойта снимка металната лайсна как ги оправяте?
Аз я дигам на 1-2 см от пода , и като наближа с пода до нея , - бележа къде ще се реже с молив , и режа с флексо на2 мм наднивото .
Това е просташко , има ли друг по- умен начин ? :-D
bojkob - специалист
Аааааа и другия път си извикай майстор .
правя сериозен основен ремонт придружен с къртене, замазки, шпакловки, окачени тавани, изолация с вата и какви ли не други глезотиики и парите едвам стигат за материали пък ако викам и майстори работата е обречена на провал!
Мераклия съм си и си се мъча сам и бих казал засега се справям повече от добре!
а ако ги беше наредил вертикално нямаше да имаш проблем с ъгловите лайсни
гледах проекти с вертикално редени плочки, но нещо не ми харесаха както хоризонтално наредени!

На тия плочки е ясно че никаква лайсна няма да им отива.

аз за лайсна въобще и не мисля защото ще стане доста по-зле!

чудя се за нещо което може да се направи отгоре на външния ъгъл което да скрие фугата! Да се облече с нещо или да се залепи нещо отгоре така че да стане хем оригинално хем да скрие майсторлъка!
lenko71 - специалист
emil_v r написа:
Аз я дигам на 1-2 см от пода , и като наближа с пода до нея , - бележа къде ще се реже с молив , и режа с флексо на2 мм наднивото .
Това е просташко , има ли друг по- умен начин ? :-D
И аз тъй го правя, само че я пускам до долу. А другия вариант е първо пода (правил съм го не заради лайсните) само че нали се сещаш колко пъти трябва да чистиш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
bojkob написа:

чудя се за нещо което може да се направи отгоре на външния ъгъл което да скрие фугата! Да се облече с нещо или да се залепи нещо отгоре така че да стане хем оригинално хем да скрие майсторлъка!
Eeee, нали като плеснеш нещо отгоре, ще настърча от "другата" страна. Тез релефи нема как да ги скриеш. Рисувай там бавно и славно с подходящо на цвят фугиращо и забрави.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "проблем с вътрешни и външни ъгли в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: