Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Изображение

Тази стълба в ВИЛАЗ до 30 този месец е на цената от 28-30 лв
Мисля че е добра оферта и за това реших да ви я споделя. :-D
bisplus - специалист
Стълбата изглежда добре но ще ти дам няколко полезни съвета. Първо махни сините капачки на стъпалата...така ще можеш да се убедиш, че те са прикапани само на една точица със заварка.....вярно една точка държи един тон, но след няколко качвания започва да се къса тънката ламарина на стъпалото! За да се предпазиш от евентуално падане можеш да смачкаш ъглите на стъпалото така, че да се приближат до основната греда и да ги завиеш към нея с копчета или с нитове. И второ прегледай как е прикрепена дръжката от горе, за да не ти остане в ръцете някой ден докато си се качил на нея. :)
Bechev - специалист
Ето такава подобна стълба след лек ъпгрейд :-D.Незнам колко тежиш,но аз съм около 100кг и за 1 месец се наложи да преправям.

Прикачен файл

стълбата.jpg
4+1
стълбата.jpg (37.77 KиБ) Видяна 8737 пъти
dragozow - майстор
Не е за тежки хора, аз миналата година купих подобна и се разкриви доста. Струваше около 30 лв.
rainheart - напреднал
Аз пък имам от този модел, но 3+1 и съм изключително доволен, защото не е мръднала за повече от година много зор и товар - минимум 95 кг и максимум 140 :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
Вече двама познати падат от такава стълба. Дървените са малко по-скъпи, но здравето няма цена.
masterval - майстор
http://www.krause-systems.de/fileadmin/ ... leiter.pdf
В момента този тип двустранни стълби се продават сантиметър=левче.
С такава стълба 85 см отсичам, шпакловам и пр., тежи 3,5 кг. В същото време традиционните чамови с тази височина са около 40 лева и 10 кг.
Изберете българското...
Spokoiniq - майстор
Имам двустъпалка Краузе, невероятно леко и здраво, верно беше към 50 кинта, но си заслужава.Внасят ги МИП-ТС, аз купих от някъв техен магазин на спирка Павлово на Цар Борис|||, а иначе във винзавода на Хладилника им бил склада, но дали е по-евтино не знам.
blv - специалист
кое ще се счупи най-лесно? А. Ламарината Б. Дървото В.Главата на опериращия със стълбата Отговор:Ламарината и на опратора качил се на такава стълба. П.С. Поне тоя тип са така. Аз като се качвам на стълба мисля за работата която трябва да свърша, а не как да не падна от там. :lol:

Тема "Стълба 5+1 за 30 лв = ВИЛАЗ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: