bogisan написа:izvinqvam se za latinicata no sym s linuksi nemam kirilicaПрати снимка за да видим за какво става дума и каква е цената.
imam edin videoproektor rabotest provesionalen markata e ASK Impression 970
taka 4e nekoi ako ima interes da kaze ste se dogovorim za cenata
ne mi trqbva moje da vi go prodam
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
1149 мнения в "Видео стена за 300лв възможно или не ?"
kikokiko
- специалист
Междо другото имам доста снимки на това как съм разглобил монитора ми HP1530 ако искате мога да ги кача да ги видите за тези който смятат да взимат същия монитор.
Ето сайт със сичките снимки.
http://img36.imageshack.us/gal.php?g=090626162400.jpg
Ето сайт със сичките снимки.
http://img36.imageshack.us/gal.php?g=090626162400.jpg
velsi
- Почетен майстор
Я да ви питам. Случайно някой от вас да има работещ 15 инчов монитор, който не е подходящ за този проект и му стои непотребен? Трябва ми за екран на CNC машината. Интересува ме единствено да работи и да е евтин (макс. 50-60 лева). Не държа толкова на външния вид, може и да няма стойка.
Направо си го поръчай от http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=index този сайт имат си най-различни монитори и ти ги дават с гаранциа
.
Аз от там си го поръчах тос HP1530 .

Аз от там си го поръчах тос HP1530 .
аз си поръчах от делви бургас 48 лв и 12 лв доставка със спиди
монитора е 15 инча компак 1024х768 клас б дават го че има петна но се оказа че е перфектен също имат и 14 инча на 30 лв но за мен не вършат работа максималната разделителна способност е 800х600
всички копютри и монитори вървят със гаранция 6 месеца аз съм доволен коректни са поръчката ми доиде за няма и 24 часа
ето ви линк няма ги показани но питайте по телефона за клас б монитори
http://www.magazin.delwi-itr.bg/monitori-c-31.html
монитора е 15 инча компак 1024х768 клас б дават го че има петна но се оказа че е перфектен също имат и 14 инча на 30 лв но за мен не вършат работа максималната разделителна способност е 800х600
всички копютри и монитори вървят със гаранция 6 месеца аз съм доволен коректни са поръчката ми доиде за няма и 24 часа
ето ви линк няма ги показани но питайте по телефона за клас б монитори
http://www.magazin.delwi-itr.bg/monitori-c-31.html
следя темата откак е излязла и горе доло съм в час за какво става дума но пак да ви кажа с какво разполагам и да ми кажете някое мнение дали да се захващам
за лупи ще ползвам лупи от стар кино апарат каде ги носеха по селата
на нея пише ф=50 и 11:2
монитор взех си компак 15 инча но първо ще пробвам да запаля на нормален компютър имам 14 инчова матрица самсунг от лаптоп
кутията ще се прави от пдч
лампа имам за проба ще си купя свястна ако стане с това което разполагам
за лупи ще ползвам лупи от стар кино апарат каде ги носеха по селата
на нея пише ф=50 и 11:2
монитор взех си компак 15 инча но първо ще пробвам да запаля на нормален компютър имам 14 инчова матрица самсунг от лаптоп
кутията ще се прави от пдч
лампа имам за проба ще си купя свястна ако стане с това което разполагам
Здравейте колеги,
Следя темата отдавна, и мога да се похваля че си направих доста приличен Прожектор., Поместил съм го в 1 част от секцията в хола., и прожектира на отсрещната стена боядисана с бял латекс.
Разбира се гледа се на тъмно като на кино., изображението е добро., с рез. 1024/768 и Диагонала на изображението му е 3.8 метра., Съчетано с мощен звук.., е като кино, на първвите редове....,
Доста време го правих, и минах през доста вариянти., най-вече за източника на светлина..,
С 2 думи..,: Поръчах френелови 15" лещи от lumenlab.com, обектива е от шраибпроектор, а осветлтнието в крайна сметка е с МеталХалогенна лампа 150W, и рефлектор пак от lumenlab.com.
Първоначално бях с лампата и рефлектора от шраибпроекторa.., Тогава определено мога да кажа че изображението беше по-ясно и отчетливо защото 24-волтовата крушка и малкото рефлекторче са по-близки до "точков източник на светлина".
Само че, има 1 подробност., живота на крушката е към 50 часа., което прави по 10 стотинки на час., което хич не е евтино.,
Такива крушки (24V/250W), се продават на илиянци марка "PHILIPS-FOCUSLINE", и струват 5-6 лева.
Има и други подобни крушки които са на същата цена но са с 500 часа живот., което вече е добре., Купуват се от E-Bay:
http://cgi.ebay.com/4x-EHJ-5-Lamp-500-h ... .m20.l1116
Мои приятели си идваха от USA, и ми донесоха 4 такива крушки заедно с рефлектора за МеталХалогената лампа.
Т.Е. имах 2 вариянта..., спрях се на този с МеталХалогенната лампа., макар че изображението е малко по-размазано., и малко с петна.., ама така ще е., поне тази лампа има 10000 часа живот.
В крайна сметка ми останаха..: От шраибпроектора: френелова леща подходяща за 12" мартица, Трансворматор за 24V\250W, две конзоли и рефлектор за лампи 24V\250W, 1 лампа "PHILIPS"-малко използвана, и четири лампи поръчани от EBAY - с по 500 часа живот-неизползвани.
Продавам всичко за 70 лв., които се интересува моля да пише на tuner999@yahoo.com
Пожелавам успех на всички !
Следя темата отдавна, и мога да се похваля че си направих доста приличен Прожектор., Поместил съм го в 1 част от секцията в хола., и прожектира на отсрещната стена боядисана с бял латекс.
Разбира се гледа се на тъмно като на кино., изображението е добро., с рез. 1024/768 и Диагонала на изображението му е 3.8 метра., Съчетано с мощен звук.., е като кино, на първвите редове....,
Доста време го правих, и минах през доста вариянти., най-вече за източника на светлина..,
С 2 думи..,: Поръчах френелови 15" лещи от lumenlab.com, обектива е от шраибпроектор, а осветлтнието в крайна сметка е с МеталХалогенна лампа 150W, и рефлектор пак от lumenlab.com.
Първоначално бях с лампата и рефлектора от шраибпроекторa.., Тогава определено мога да кажа че изображението беше по-ясно и отчетливо защото 24-волтовата крушка и малкото рефлекторче са по-близки до "точков източник на светлина".
Само че, има 1 подробност., живота на крушката е към 50 часа., което прави по 10 стотинки на час., което хич не е евтино.,
Такива крушки (24V/250W), се продават на илиянци марка "PHILIPS-FOCUSLINE", и струват 5-6 лева.
Има и други подобни крушки които са на същата цена но са с 500 часа живот., което вече е добре., Купуват се от E-Bay:
http://cgi.ebay.com/4x-EHJ-5-Lamp-500-h ... .m20.l1116
Мои приятели си идваха от USA, и ми донесоха 4 такива крушки заедно с рефлектора за МеталХалогената лампа.
Т.Е. имах 2 вариянта..., спрях се на този с МеталХалогенната лампа., макар че изображението е малко по-размазано., и малко с петна.., ама така ще е., поне тази лампа има 10000 часа живот.
В крайна сметка ми останаха..: От шраибпроектора: френелова леща подходяща за 12" мартица, Трансворматор за 24V\250W, две конзоли и рефлектор за лампи 24V\250W, 1 лампа "PHILIPS"-малко използвана, и четири лампи поръчани от EBAY - с по 500 часа живот-неизползвани.
Продавам всичко за 70 лв., които се интересува моля да пише на tuner999@yahoo.com
kikokiko
- специалист
tichobg написа:Здравейте колеги,Публикувай снимки на проектора и образа - ще е интересно да видим резултатите при теб.
Доста време го правих, и минах през доста вариянти., най-вече за източника на светлина.................,
Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература