Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Vancata - напреднал
Мерси, но тази машинка е малко по различна от твоята и не успях да намеря къде да захвана оптегача на палеца. Мястото е правилно, но както и да го закача не е добре.... Ще приложа малко снимки с неуспехте си..

Прикачен файл

DSC01510.JPG
DSC01510.JPG (40.39 KиБ) Видяна 6587 пъти

Прикачен файл

DSC01508.JPG
DSC01508.JPG (46.57 KиБ) Видяна 6587 пъти

Прикачен файл

DSC01507.JPG
DSC01507.JPG (32.59 KиБ) Видяна 6587 пъти
Последна промяна от Vancata на вт авг 18, 2009 4:33 am, променено общо 2 пъти.
Vancata - напреднал
Снимките

Прикачен файл

DSC01503.JPG
DSC01503.JPG (39.63 KиБ) Видяна 6588 пъти

Прикачен файл

DSC01505.JPG
DSC01505.JPG (42.15 KиБ) Видяна 6588 пъти

Прикачен файл

DSC01506.JPG
DSC01506.JPG (33.48 KиБ) Видяна 6588 пъти

Прикачен файл

DSC01500.JPG
DSC01500.JPG (33.89 KиБ) Видяна 6589 пъти

Прикачен файл

DSC01502.JPG
DSC01502.JPG (32.7 KиБ) Видяна 6589 пъти
Vancata - напреднал
Wishmaster-ruse написа:
Така като гледам тази кривата пружина си я обърнал обратно
кривото зъбче трябва да опира във рамото а другият край е някъде по корпуса евентуално. И ще е добре да сложиш режещата двойка и останалото за да налучкаш местата и начина на поставяне на тези два елемента.
На полу празен корпус няма да намериш решението ако не са пригодени да стоят на корпус тези пружини.
А малката час би трябвало да пружинка която да притиска ножовете един към друг.
Мерси за малката част се досетих къде трябва да се постави, но това е чак като затварям ножовете с 2та болта.
докера - специалист
Здрасти !
Наистина твоята е малкопо-нов модел , но принципа на закрепване на пружинката е много подобен :wink:
Пробвай да пъхнеш правия й край между бялата пластмасова част и металната :wink:
На снимка DSC01500.JPG /последната - да остане под горната метална част :wink: - Така трябва да стане .
Целта й е да бута назъбената част на лостчето надолу :wink:

EDIT : Сега видях , че по-горе има снимка и на този вариант - снимка DSC01505.JPG - Според мен , ако не може да влезе м-у двете части , това е правилното положение :wink:
kaliniko - помощник
Здравейте имам машинка за подстригване Remington HC 5030 Изображение. Беше се задръстила много и разглобих горната плочка и я почистих много-добре сложих плочката и завих двата винта. Проблема е, че много скубе когато се подстригвам центровах я точно, но все си скубе. Някакви идей... :rolleyes:
KingLin - майстор
Закарай я на точилар и ще спре да те скубе.
докера - специалист
към комплекта трябва да има тубичка с масло - капни малко м-у двете режещи повърхности и най-вероятно ще спре да скубе ...
Също така външната , неподвижна част, е добре да е лееееко настрани спрямо подвижната .Едва забележимо .
Junak - майстор
Дано ти помогне

Прикачен файл

Untitled.png
drastar - специалист
Тази машинка е за бради.
Lisko - майстор
Интересна тема!
Оригиналното ми масло което беше разточителните 2 милилитра в найлоново шишенце се е разсипало. WD-40 добре ли е за подстригваща машинка ?
Същия въпрос имам и за тример за храсти. За смазка между ножовете - WD-40 или е желателно да е по-гъсто ?
Благодаря !
:partyman:

Тема "Проблем с една машинка за подстригване.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: