Някой има ли идея как може да се направи  електрически ароматизатор ,който при светване на лампата да пръсва определено количество от ароматната течност? А......???? 

Може да се направи с електромагнит вместо моторче, но мисля, че ще е по-трудно за изпълненив. Освен това аз съм го виждал не на реклама, а съм го държал в ръце.
 Може да се направи с електромагнит вместо моторче, но мисля, че ще е по-трудно за изпълненив. Освен това аз съм го виждал не на реклама, а съм го държал в ръце. Например течност която има голямо обемно разширение при загряване ,нагнетява въздух който разпръсква ароматизатора.Прилича малко на капаните във филмчетата с Том и Джери,но какво пък.Не е задължително идеята още в началния и стадий да е 100% работеща.Вие сте
 Например течност която има голямо обемно разширение при загряване ,нагнетява въздух който разпръсква ароматизатора.Прилича малко на капаните във филмчетата с Том и Джери,но какво пък.Не е задължително идеята още в началния и стадий да е 100% работеща.Вие сте 
 и вентилаторът като засмуква въздуха от стаята до изкарва пред другия отвор на кутията вече ароматизиран
  и вентилаторът като засмуква въздуха от стаята до изкарва пред другия отвор на кутията вече ароматизиранСподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: