Работа с гипскартон за напреднали.
impreza - напреднал
добре де поне на тавана и на пода няма ли ud-профил щтото как ще се задаржи самата клолона?????
иначе за испалнението мога да кажа че когато бях на практика в Германия ги правехме така самоче не с инструмент като твоя а с уред които попринцип е за фаски само, че като го направиш отвътре и отвън ти се получават готини ъгли
за идеята с машината =D> ,но само били ми обяснил за профилите щото без тях нз ама щте ми се вижда малко нестабилно
The_FAN - специалист
горе и долу сигурно има... както и към стената.

Lotosf - не е темата за въпроса ти, но използват се или PVC капачки или асиметричен ръб за едностранна шпакловка при такова завършване на картона.

Лео - продължавай с опитите. Не е ново - не бих го правил, но не го отричам и подкрепям експериментите. За таван ми се струва вече лоша идея - ако криеш тръби по този начин и те протекат (ясно е че едното и другото парче се крепят заедно само на хартията) - дали ще остане на тавана ?

Гледах в някви каталози ма доста отдавна подобно нещо - режеш с ножа, чупиш листа слагаш го на ъгъл и минаваш с рендето. После сгъваш наобратно....бе за 90* ъгъл беше обяснено, но то е идентично.

Тема "Oгъване на ГК. без нужда от шпакловка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: