• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
Предложения за качествена диагностика на VW ? Като изключим и Юнитрейд Х че там всичко е по 3
Тук : 0888 346 247 Луко :wink:
Люлин - 10
vasilev - специалист
Благодаря ви колеги за мненията и препоръките. Проблема май е в стъпковия мотор но се оказа че при моноинжекцията влияе само на бензина докато при пълната инжекция и на газта.Разбира се тежката дума ще е на компютърната диагностика но ще я закарам другата седмица и непременно ще ви информирам.
tassel - специалист
Здравейте! Ще използвам темата на колегата да си задам и аз питанката. :) Пасата ми е 1995г, 1,6куб., 101к.с., инжекция, бензин, нямам газ. Проблема е следния: Когато паля, вдига обороти и веднага гасне. Трябва да изчакам известно време, за да запали нормално. Проблема е, че не го прави много често, а майсторите искат да го видят и чуят на момента, а няма как да гадая, кога ще стане това. Един ме накара да сменя филтри, свещи ит.н., друг да махна имобилайзера, но проблема си остана. Някакви идеи - помпа ли е, стартер ли е, датчик ли, що ли? :?
sian - специалист
vasilev написа:
От извесно време пасата започна да си мени малките обороти когато работи на бензин.С газта проблеми няма.Когато го подкарам на бензин
прекъсва все едно в движение да изключиш контакния ключ и после пак да дадеш контакт. Майсторските мнения се различават едно от друго и не знам какво да предприема така че приемам всякакви съвети и мнения.
Пасата е 1.8 моноинжекция 92г.
Здравей същия проблем решихме по следния начин,на дроселовата клапа има потенциометър който се движи заедно с клапата(завърта се с подаването на газ) ,капсулован ако не можеш да го отвориш със спрей масло силнопроникващо обилно го напръскай на местата от където ще влезе и вътре, ако си сръчен и го отвориш смажи го обилно по пистата ,или пък си купи нов.
какво ще кажете за сегашната цена на този чип дали някъде има на нормална цена? според мен този звук при дежурен режим е нормален тъй като честотата тогава е ниска затова според мен няма проблем. знае ли някой има ли проблем при използване на tea 2165
(Выжми из скидок всё и сейчас: посуда цептер. Наборы, сервизы. http://www.zepter-moscow.ru
)
EmoZ - специалист
Еххх, тъкмо да се включа с маторчето на нулевите обороти и ме ипреварили. :)

Успех.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с VW Пасат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: