с тази тема ще вземете да се скарате сега
 с тази тема ще вземете да се скарате сега   направо се чувствам  гузен вече , в понеделник ще звъна на маистора дето ми монтира котела да сметне какво и коко ми трябва и дали ще стене , само да не се поизкарате
  направо се чувствам  гузен вече , в понеделник ще звъна на маистора дето ми монтира котела да сметне какво и коко ми трябва и дали ще стене , само да не се поизкарате  на мен ми беше интересно на какъв принцип са тези балони и също какво и къде се връзват  , аз си представям така нещата на връщащата на карното правя отлонение слагам един вентил и от него в балона ? ,но ако напримех погледнем хипотетично температурата стане около или над 100 разширената вода скоква в балона и ???????? ко става като няма преливник нищо ? то това си става бомба или ? аз съм бос по тази тема с парното но за мене си не мога да си дам ясно обяснение за тези разширителни съдове а много си слагат сега ?
 на мен ми беше интересно на какъв принцип са тези балони и също какво и къде се връзват  , аз си представям така нещата на връщащата на карното правя отлонение слагам един вентил и от него в балона ? ,но ако напримех погледнем хипотетично температурата стане около или над 100 разширената вода скоква в балона и ???????? ко става като няма преливник нищо ? то това си става бомба или ? аз съм бос по тази тема с парното но за мене си не мога да си дам ясно обяснение за тези разширителни съдове а много си слагат сега ?.gif)
 Ако си остане системата постарому -отворена- какво пречи .То и това нее много хубаво че повече кислород навлиза в системата ама . Тиси гений ще се оправиш някак .
 Ако си остане системата постарому -отворена- какво пречи .То и това нее много хубаво че повече кислород навлиза в системата ама . Тиси гений ще се оправиш някак .