Правилно си разбрал
Пусни си по същия начин и отделен 3-жилен за бойлера ако има такъв разбира се. И освен ДТЗ сложи и обикновен АП освен ако не си си купил комбинирани. Кажи каква е пълната мощност на тва джакузи.

svetliopi44 написа:Не е с отделно 3 жило ... тройка мостовак съм пускал ...При тая мощност котлето трябва да ти е отделно. Не знам какво ти е захранването можеби трифазно. Но при мощност на котлето 12кв прави ток 54.5а само от него при монофазно разбира се. Да не би нещо да бъркаш тия 12 кВт да не са някаква еквивалента топлина мощност на котлето или това е консумираната мощност на целия котел. Нещо не се връзва ситуацията, поясни малко въпроса.![]()
Може да комбинирам бойлера и джакузито да са с една ДТЗ и различни АП(става ли така) ... за контактите една ДТЗ и един АП... обаче котлето е 12кВ![]()
ша са наиграем ...
filmatoplo написа:Светльо като пихте бира с Сашо оти не го пита за тока , бил си при источника на ел знанияФилма досега доста пъти ти обяснавахме ситуацията трябваше да си я метал вече инсталацията.. Аз леко полеко си научих урока - благодарение на Милен , Сашо и Трифон и др .Критика приемам
.Сега да питам един въпрос понеже както казах сме с една обща нула и 3 отделни фази за всеки от етажите с отделни електромера - как да стане че всеки да си има собствена нула .Ама то малко няма логика щото от уличното тъбло нулата е от една шина . Мога ли в случая само да пусна една нова нула по дебело сечение - сега е 4 кв мм - да пусна 12 или 16 кв мм .Е за това питане ако получа отговор ще съм ви за пореден път благодарен .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: