Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ilkoandonow - специалист
как да отстраня влагата на разстояние 10-15 см от пода която се появи след като смених дограмата с ПВЦ с нискоемисионно стъкло и върху паркета /стария/ сложих изолация и ламинат а тавана направих с гипсокартон.Влагата се появи и в гардероба на същата височина даже има и мухъл.Апартамента е южен от тухла и се топля с климатик.Най вече ме притеснява това в гардероба , защо там се появява влага.ПОМОГНЕТЕ :? :?
P.S.помещението е спалня с южно изложение, външната стена е дограмата, едната вътрешна е към съседа който се отоплява, другата вътрешна е към хола ми който не се отоплява и четвъртата е също вътрешна към коридора ми.Не съм изолирал стените, съмнява ме че разстоянието между гардероба и тавана е много малко около 3см, между гардероба и външната стена също толкова
Последна промяна от ilkoandonow на нед яну 28, 2007 5:34 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Изолирал си тавана, пода, прозорците... Нищо не споменаваш за стените. Ако на тях няма изолация нормално е точно там да имаш конденз. Сега те остават най-студената повърхност. Не става ясно и какво е помещението. Спалня, хол.... Явно източниците ти на влага са в повече. Ако сушиш дрехи например в стаята... Колкото до гардероба, явно там нямаш циркулация на въздух и затова се задържа влага. Но за да имаш влага чак в гардероба надушвам, че нещо с количеството на влагата не е наред. Разкажи повече за това помещение и какво точно има в него.

Тема "влага отвратителна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: