• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
NEMESIS - специалист
Откъде може да се купи тази машинка от снимките и колко приблизително струва?Моля някой да каже също и мнение ако е ползвал или ползва този модел.
Предварително Благодаря :!:

http://sofia.sparkygroup.com:1780/%7Epr ... 20copy.jpg

http://sofia.sparkygroup.com:1780/%7Epr ... 20copy.jpg

Прикачен файл

TSB1300C new copy.jpg
TSB1300C new copy.jpg (60.33 KиБ) Видяна 5227 пъти

Прикачен файл

TSB1300C skoba copy.jpg
TSB1300C skoba copy.jpg (98.22 KиБ) Видяна 5227 пъти
Последна промяна от NEMESIS на пет авг 28, 2009 11:27 pm, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
Да знаеш, че го видех....

Посмали малко тия снимки :)
NEMESIS - специалист
Много големи излязоха в предният ми пост снимките :sad:
NEMESIS - специалист
Колеги,никой ли не знае нищо за тази ножовка?В форума има и доста хора които продават и са дистрибутори на Спарки,кажете поне ориентировъчна цена на която бих могъл да я купя.
Gladiator_BG - специалист
http://www.intertechnicbg.com/show_prod ... pr_num=571
намерих много но на спарки неможах да открия .. инъче разгледай характеристиките на тази
Стефан - майстор
Не знам защо си се влюбил в Спарки? Това беше МАРКА до преди 10тина години. Не знаеш ли, че всичко е произведено в Тайван? Въпреки, че пише Германия. Ако не ми вярваш, разглоби която машина искаш. Там навсякъде има надписи Тайван. Аз предпочитам METABO. Поне знам, че ментетата са малко.
NEMESIS - специалист
Не съм се влюбил в Спарки,ама имах преди време някой машинки купени от хипермаркети и подобни с гръмките надписи Bosch и други подобни,един ъглошлайф такъв ми изгоря в ръцете та чак кабела се запали :shock: и оттогава много гледам какво купувам.
Раглобявал съм някой неща на Спарки и чесно казано не видях никъде тайван или китай да пише.Доволен съм от машинките им и ги ползвам често и нямам някакви забележки.Найстина не работя постоянно с тях-по скоро са ми за хоби ползване-подръжка на кола,в къщи и такива неща. :)
Johny - майстор
Не зная за какви цели ти трябва, но ножче за метал на "зегето", върши същата работа.
NEMESIS - специалист
Johny написа:
Не зная за какви цели ти трябва, но ножче за метал на "зегето", върши същата работа.
Да,прав си колега че и с зегето става-но аз нямам хубаво зеге-имам едно менте китайско за 25 лева и едвам реже дърво дебело 1см. и го реже дори криво :lol: пък на мене ми се налага да режа желязо,тръба,профил и такива неща-затова искам ножовката :o
rolls - специалист
NEMESIS написа:
Не съм се влюбил в Спарки,ама имах преди време някой машинки купени от хипермаркети и подобни с гръмките надписи Bosch и други подобни,един ъглошлайф такъв ми изгоря в ръцете та чак кабела се запали :shock: и оттогава много гледам какво купувам.
Раглобявал съм някой неща на Спарки и чесно казано не видях никъде тайван или китай да пише.Доволен съм от машинките им и ги ползвам често и нямам някакви забележки.Найстина не работя постоянно с тях-по скоро са ми за хоби ползване-подръжка на кола,в къщи и такива неща. :)
Еми те общо взето повечето им машини за друго не стават. Нашия "началник" взема такива и все се чуди що са бая време в бокса ...
  • 1
  • 2

Тема "Електрическа ножовка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: