• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
2v6 - майстор
hhristov написа:
И аз немога да проумея къде ходи тая течност. Единствено се сетих да не би някое от мини кранчетата към парното да не затваря добре и да изтича от там. Но ще видя като сменя тръбите на водопровода пак ще ви напиша какво е станало. :) Има ли смисъл според вас от автоматичната пълначка гледам не е много скъпа около 40 - 50 лева.
А по-другия месец няма ли да изтакаш :?:
hhristov - специалист
Да мисля да изтакам :) , но за другото лято се надявам всичко да е ОК и да напълня с антифриз. За налягането във водопровода мисля да се вдигне като сменя в събота тръбите, ако и тогава не се вдигне ще сложа помпа на тръбата. :)
dj_marti79 - специалист
Все си мисля, че ако направя слънчевия колектор като "слънчоглед" т.е. да се самонасочва към слънцето - ще се повиши ефективността му :? . Освен това ще се увеличат работните му часове.
rulom - модератор
dj_marti79 написа:
Все си мисля, че ако направя слънчевия колектор като "слънчоглед" т.е. да се самонасочва към слънцето - ще се повиши ефективността му :? . Освен това ще се увеличат работните му часове.
Явиж тук какви са ги бистрили колегите.
2v6 - майстор
hhristov написа:
Да мисля да изтакам :) , но за другото лято се надявам всичко да е ОК и да напълня с антифриз. За налягането във водопровода мисля да се вдигне като сменя в събота тръбите, ако и тогава не се вдигне ще сложа помпа на тръбата. :)
Сложи ли помпа :?:
Може и без помпа да се вдига налягането :idea:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Завърших най накрая слънчевата инсталация, но няма ефект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: