Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
DIDIT - напреднал
Как да пусна, радио станция дирактно от икона на десктопа.
Да речем имам 4 или 5 радиа които слушам, но всеки път ги търся в нета за да ги пусна.
Искам да излязат като икони и с едно кликване да стартирам която поискам.
Ще стане ли? :gott:
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!
svetliopi44 - Чирак...
Влизаш тук ... http://www.predavatel.com/bg/radio/
Избираш си радио ...и там където пише ...Слушай на живо го дърпаш на десктопа и имаш иконка вече ...
Еклектик - специалист
Nexus Radio се сваля безплатно. Изключително много радиостанциии от нсички страни и всякакви жанрове. Ако си малко навътре в PC-то, може да настроиш радиото перфектно и да си записваш музика с добро качество. Изисква регистрация, която никога не съм правил автентична, т.е. измисляш си потребителско име и мейл. Едно от най-универсалните по отношение на музиките онлайн радиа и най-удобно за ползване.
www.freewarefiles.com/Nexus-Radio_program_34087.html
petromaniq - специалист
Пробвай и тази: Readon TV Movie Radio Player 5.5.5.0
Еклектик - специалист
Да допълна - към Нексус радиото, като го инсталираш и си направиш каквато и да е регистрация, те пари не искат, всяка предпочитана радиостанция можеш да я бутнеш във фаворитите, защото те са десетки хиляди - от барока през всички години до ден днешен.
Gladiator_BG - специалист
най лесния начин е следния ...
пускаш онлайн радиото да си свири в Winamp-a (много хора използват него за това го давам за пример) ... след това чрез самия уинамп си го запазваш като файл (плейлиста)
а това става по следния начин ... като си заредил радиото (МОЖЕ И ВСИЧКИТЕ 5 РАДИА НА ВЕДНЪЖ) ... в менюто долу в дясно List Options ... избираш Save List ... След това му слагаш име и задаваш директория кадето да го сейфнеш (създадеш файла) ... натискаш SAVE ... и си готов
:wink:
след стартирането на файла ти излизат и 5-те радиа ако си ги добавил и тях при сейфването

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (43.94 KиБ) Видяна 3453 пъти
DIDIT - напреднал
Много благагодаря на всички които ми помогнаха.
Еклектик - специалист
Ако не си си свалил Нексуса още, поне го погледни как работи. Ако си меломан, не знам каква музика слушаш, примерно класика - имаш най-добрите образци в света. Същото важи за рока,рапа, хип-хопа и т. н. Можеш да си ги записваш като мр3 на 320, и поддържа IDE - композиция, автор, албум, оркестър и пр. Ако искаш само музикален фон, докато бачкаш - радиа мнооооого... Освен това тук не си под ударите на Закона за авторското право, всичко е легално. А вместо сложните интерфейси с плейлисти, ако си избереш радиостанцията с десния бутон я пращаш във фаворитите и винаги ти е под ръка. Човек не слуша повече от 20-тина радиа

Тема "Радио онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: