Това не бих го направил никога.

Svilen22 написа:Здарвейте!!! Може би въпроса ми не е за тази тема-за което се извинявам. Но какъв е точно проблема с далекопровода. Защото аз се каня да строя в близост до телевизионна кула с много ретранслатори на мобилни оператори и малко се притеснявам.Ако знаеш повече неща по темата моля те сподели! Поздрави!проблемите са преди всичко с излъчванията от антените или от магитното поле около високоволтовите кабели.
elenkov написа:Още по татово време в двора на къщата е било замислено да се сложи далекпровод.. с много пари и мъки баба и дядо са го изкарали на 1 метър пред оградата. Под дочух че не било хубаво близо до къщата да има далекопровод някои да знае нещо ? Баба ми и Дядо ми 30 години са живяли в тази къща а далекопровода е на 10-15 метра от нея.Ти кое наричаш далекопровод?
Поздрави
n_a написа:Да кажем че третия далекопровод (третата снимка) прелича на този пред къщата. А ми ако не ми вярваш ще го снимам !elenkov написа:Още по татово време в двора на къщата е било замислено да се сложи далекпровод.. с много пари и мъки баба и дядо са го изкарали на 1 метър пред оградата. Под дочух че не било хубаво близо до къщата да има далекопровод някои да знае нещо ? Баба ми и Дядо ми 30 години са живяли в тази къща а далекопровода е на 10-15 метра от нея.Ти кое наричаш далекопровод?
Поздрави
Това няма как да е на метър от баба и дядо.
n_a написа: ...Ти кое наричаш далекопровод?...Електропровод колега. Требе да се знае какво все пак провеждаме по тоя далекопровод - олио, сирене?!?!?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: