1.Направи филмовия файл и субтитрите имената им да са същите
2.Дай ресет на всичките ти настройки на субтитрите на програмата..
3.Пусни ги на някой друг плеяр...KM player или нещо друго..
4.Виж дали суб файла не е бъгав..
5.В тва не съм сигурен ама виж дали не си със най новата версия на прграмата и заради тва може ти прави проблеми със кодеците...
- 1
- 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Теди
- специалист
11 мнения в "Проблем с показването на субтитрите"
ZLoBiL4e7o
- напреднал
Gladiator_BG
- специалист
самия файл на субтитрите ти е повреден ... то даже си го пише че има грешка в синтаксиса ... предполагам тоя проблем ти го прави само когато се опиташ да пуснеш ТЕЗИ субтитри .. с други филми мисля че нямаш да имаш проблем ...
ако и при другите филми (субтитри) ти дава тая грешка сменяй кодеците
2. ако даде ресет (дефаулт) субтитрите му ще излязат като йероглифи и после ще ги оправя пак от настройките
3. принципно до плеъра - MPC е най "непредерчив" към субтитрите но за проба все пак е добре да опита и с друг
4. И аз тва си мисля че някой във файла на субтиртите има проблем ... точно същото съобщение ми излезе веднъж ... отворих субс със WordPad и почнах да търся за грешки (по лесния вариант е с програма за субтитри ама не съм работил с такава)
5. и с най най най новата версия да е на програмата ... и от 2002 кодежи да сложи поне филма трябва да му върви без грешка
ако проблема е в кодеците слагай ТОВА или ТОВА
ако и при другите филми (субтитри) ти дава тая грешка сменяй кодеците

ZLoBiL4e7o написа:1.Направи филмовия файл и субтитрите имената им да са същите1. ако името на файла не е като името на филма ... то когато плеъра прави проверка за налични субтитри и те ако не са със същото име въобще не ги зарежда ... което ще рече че филма трябва да си върви без проблем ама и без субтитри ... ако се опиташ да ги вградиш по време на филма (но са с друго име) ако файла е наред трябва да тръгнат и без да си ги преименувал като филма
2.Дай ресет на всичките ти настройки на субтитрите на програмата..
3.Пусни ги на някой друг плеяр...KM player или нещо друго..
4.Виж дали суб файла не е бъгав..
5.В тва не съм сигурен ама виж дали не си със най новата версия на прграмата и заради тва може ти прави проблеми със кодеците...
2. ако даде ресет (дефаулт) субтитрите му ще излязат като йероглифи и после ще ги оправя пак от настройките
3. принципно до плеъра - MPC е най "непредерчив" към субтитрите но за проба все пак е добре да опита и с друг
4. И аз тва си мисля че някой във файла на субтиртите има проблем ... точно същото съобщение ми излезе веднъж ... отворих субс със WordPad и почнах да търся за грешки (по лесния вариант е с програма за субтитри ама не съм работил с такава)
5. и с най най най новата версия да е на програмата ... и от 2002 кодежи да сложи поне филма трябва да му върви без грешка
ако проблема е в кодеците слагай ТОВА или ТОВА
Теди
- специалист
Това с името на титрите ясно, че трябва да е същия с ави файла. Страното е, че първоначално ги отваряше и след няколко пускания даде грешката. Пусках ги на Бс плейъра, уиндоуския и още някви там и при всички се 1 и също. Преинсталирах кодеците (к-лайт) и Бс плейъра при което грешката продължи да излиза, но субтитрите се появиха
А днес като пуснах компа и грешката не излиза
...страна работа.

Gladiator_BG
- специалист
ами можеше да пробваш с рестарт още първия път 

ZLoBiL4e7o
- напреднал
явно нещо са се прецакали регистрите...
Еклектик
- специалист
Отиди в сайта на Urusoft
http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1
и си свали Subtitle Workshop 2.51, програмата е безплатна. С нея можеш да преглеждаш субтитрите независимо в какъв формат са. Като ти даде това съобщение, отваряш файла на субтитрите с програмката, отиваш на посочения ред и го поправяш. Ползвал съм много програми, но тази е най-добрата. Можеш да редактираш идиотски преводи, можеш да превеждаш английски субтитри на български, можеш сам да си ги правиш. Възможностите за синхронизиране на времето, поправяне на дълги редове и пр. са големи. Но повече, ако проявиш интерес. Погледни програмата все пак. Оправя се и маймунясването на текста, защото има някалко вида кодировки
http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1
и си свали Subtitle Workshop 2.51, програмата е безплатна. С нея можеш да преглеждаш субтитрите независимо в какъв формат са. Като ти даде това съобщение, отваряш файла на субтитрите с програмката, отиваш на посочения ред и го поправяш. Ползвал съм много програми, но тази е най-добрата. Можеш да редактираш идиотски преводи, можеш да превеждаш английски субтитри на български, можеш сам да си ги правиш. Възможностите за синхронизиране на времето, поправяне на дълги редове и пр. са големи. Но повече, ако проявиш интерес. Погледни програмата все пак. Оправя се и маймунясването на текста, защото има някалко вида кодировки
fireman160
- напреднал
При уеднаквяването на имената трябва да се запази разширението на суб-файла, например .sub
Master_Kenobi
- V.I.P.
Уеднаквяването на имената не е задължително, ако филмът се гледа на компютър. Ако не са с еднакви имена, евентуално няма да ги пусне автоматично и трябва да се зареждат ръчно в плеъра.
Ако обаче се запишат на диск с различни имена, за някои видео плеъри остават неоткриваеми.
Теди, не каза само с тоя филм и с тия субове ли ти е проблемът?
Ако обаче се запишат на диск с различни имена, за някои видео плеъри остават неоткриваеми.
Теди, не каза само с тоя филм и с тия субове ли ти е проблемът?
- 1
- 2
Тема "Проблем с показването на субтитрите" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература