Моля за идеи и съвети-при напълно отворена врата размера е 240см-понеже е последен етаж в тавана може да се направи отвор за аспиратор
Прикачен файл
4ertej.jpg (29.77 KиБ) Видяна 6732 пъти
Прикачен файл
n_a написа:Някой нещо разбра ли?-стаята е с размери 460-330-въпроса е как да се направи като дневен тракт-като имате предвид че може да се вкара и балкона-канала и водата са показани-входната врата също-кое не ти е ясно-все пак не съм професионалист в чертежите-комина не го смятаите отвора за аспиратора може да се направи в тавана
danev_tr написа:Човекя иска идея как да се разположат мебелите във стаята. Но скицата е непълна. Няма размер на вратите и на какво разтояние са от перпедикулярните на тях стени.Вратата от коридора е 90см и има само около 2-3см от стената която е 330см-а на балкона е 70см с отстояние 50см от тази която е 460см-ако балконският вратопрозорец се махне остават само по 10см трегери
Хайде народе давайте идеи
Моля за идеи и съвети-при напълно отворена врата размера е 240см. Понеже е последен етаж в тавана може да се направи отвор за аспираторОбещавам, че и аз ще се включа с идеи.
Стаята е с размери 460-330. Въпроса е как да се направи като дневен тракт-като имате предвид че може да се вкара и балкона. Канала и водата са показани. Входната врата също. Кое не ти е ясно-все пак не съм професионалист в чертежите. Комина не го смятаите, отвора за аспиратора може да се направи в тавана
silllveto написа:Моля авторът да ме извини, но ще се опитам да преведа. Ключът е, че не ползва точки и главни букви, ами тирета.Благодаря ти за помоща
Моля за идеи и съвети-при напълно отворена врата размера е 240см. Понеже е последен етаж в тавана може да се направи отвор за аспираторОбещавам, че и аз ще се включа с идеи.
Стаята е с размери 460-330. Ввъпроса е как да се направи като дневен тракт-като имате предвид че може да се вкара и балкона. Канала и водата са показани. Входната врата също. Кое не ти е ясно-все пак не съм професионалист в чертежите. Комина не го смятаите отвора за аспиратора може да се направи в тавана
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: