Всичко за дърводелството
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ено време диблите беха на пръчки. Сега някъде да има нещо такова? Равна, тънка, дълга...?
Spokoiniq - майстор
Един приятел направи нещо като острилка, разбичени букови летвички с квадратно сечение ги прави на стрели за арбалета си.Така че-направи си сам! :lol:
dobromir.marinov - специалист
В магазините за мебелен обков ги има,мисля , че са по метър.
danev_tr - специалист
Spokoiniq написа:
Един приятел направи нещо като острилка, разбичени букови летвички с квадратно сечение ги прави на стрели за арбалета си.Така че-направи си сам! :lol:
Тази острилка се нарича: Бусола :-D
svetliopi44 - Чирак...
И аз съм купувал даже от обикновена железария... ако при вас няма мога да пратя... :thumbs:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Благодаря ви! Имам агент в София. Ако можеш да дадеш адреси, да му спестя обикалянето... Не ми е спешно. Проверявам детайлите по една идея.
Я, като каза "бусола" и излязоха едни интересни неща. Обичам да гледам картинки.
http://kms-e.com/bulgarian/products.html
svetliopi44 - Чирак...
Аз лично ги купувах от една железария на ъгъла на Пиротска и Димитър Петков... сигурен съм че има и на много други места ... аз си взех ф-6 и ф-8
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ОооК!
За какви пари?
mim - специалист
за шкафчето за обувки дето ще го правим си търсих точно такива дървени "пръчки" като дълъг дибел

2 лева и нещо метъра в практикер в едно кьоше до масивната дървесина
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
mim, много ми помогна, щото на езика ми бе да ти река, че метални идват на същата цена...и ми се отвора мисъл и по мойта идея...

Тема "пръчки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: