Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 11:13 pm, променено общо 1 път.
Time2Burn - специалист
Някъде си чел за борофлекс, и там си рекламират и бороконтакта...
Боро не е единствения производител на бетонконтакт, аз лично работя с ТЕРА. В грунда им има кварцов пясък и осигурява прекрасно слепване и грапава повърхност. Вече върху него няма значение с какво лепило ще се лепи, може и с гипсово да се лепи. Просто е логично щом слагаш грунд за контакт, да не използваш и лепило за контакт.
chapara - майстор
Аз бих и понадраскал малко глазурата с един диск преди контакт грунда(пробвай след намазване и ще се увериш че се люпи от гланца).Мрежа и върху стария фаянс,а лепилото е за топлоизолация на "Боро" :wink:
Милен - майстор
Това с надрасканите плочки е добра идея. :)
И понеже не съм много на ти с фаянсо, виждал съм и майстори които са по-зле и от мен ама не си признават :lol: смятам да спазвам инструкциите от техническата карта на продуктите които ще използвам, без да си правя експерименти. За 10- 20 лева не си струва да си навличам главоболия.
vidrata - специален-специалист
Ми аз пък щях да съборя старите плочки там където ще лепя фибрана и после кеф ти Боро, кеф ти Изомат , кеф ти лепило от 7лв торбата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Еййййй омотахте човека с акъли.
solo5 - майстор
vidrata написа:
и после кеф ти Боро, кеф ти Изомат , кеф ти лепило от 7лв торбата
:lol:

тая седмица взех 3 торби ISOMAT AK-9 за 8лв торбата
щото Практикер бяха обявили 20% прИмоция на всички стоки
на всичкото отгоре тия АК-9 бяха с по 2,5кг бонус :lol:
...идеално лепи плочки в коридора :roll:
Милен - майстор
vidrata написа:
Ми аз пък щях да съборя старите плочки там където ще лепя фибрана и после кеф ти Боро, кеф ти Изомат , кеф ти лепило от 7лв торбата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Еййййй омотахте човека с акъли.

:lol: да ама може да падне и стената само единичка тухла е :lol:
chapara - майстор
Милен написа:
[qu

:lol: да ама може да падне и стената само единичка тухла е :lol:
Докат умуваме да си свършил,няма кво да буташ ,ми давай снимки с готовото изпълнение :razz:
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 11:11 pm, променено общо 1 път.
Time2Burn - специалист
Означава че двете неща (грунд и флексово лепило) взаимно се изключват. Ползва се само едното. Или грунд + каквото и да било лепило, или само флексово лепило. За грунда еднакво добре ще залепят както флексовото, така и обикновеното циментово, както и гипсовото и т.н
Всяко флексово лепило е контактно. При употреба на обикновено лепило върху бетон или стар фаянс се нуждае от предварителна обработка с контактен грунд. Не е необходимо да се сменя лепилото...

Тема "фибран в/у плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: