Мечтата на всяка домакиня
Здравейте , някой може ли да ми помоген в избора между двете марки :? .Не взимайте под внимание конкретният модел.Благодаря
tyrnokop - специалист
Колега, въпреки големите предразсъдъци, които имам относно подобни глезотии преди един месец купих съдомиялна.
Избрах от средните. РАЗМЕРИ ( В Х Ш Х Д ) : 85 Х 45 Х 58 СМ. Neo DW - FS8 за 359 лева. Изцяло механичен програматор. С две думи най - евтината машина в целия магазин за тези размери.
Дълго преди това четох из разни форуми и обикалях магазини, за да разбера коя марка е най, най, най, коя ще измие без петънца, кой доволен, кой не....
Накрая се спрях между Neo FS8 i Midea WQP8-9001. По случайност в магазина и двете стояха една до друга. Първата 359, другата 369 лв. Отворих и двете и ги разгледах отвътре - напълно идентични до последната сгъвка и кривка. Отвън същата работа - само щампата за търговската марка различна. Когато попитах продавача откъде иде тази разлика от 10 лв, отговорът беше "Допълнителна функционалност".
Разгледах книжките и характеристиките и на двете. Еднакви.
Взех тази дето е БЕЗ "допълнителна функционалност" и до днес няма проблеми.
Искам да кажа, че не е нужно да губиш много време в изследване, както направих аз за да разбереш, че в крайна сметка всички са еднакви: един нагревател, перка и помпа, другото е визия.

Допълнителната функционалност така и не усетих да ми липсва...

Успех!
dito - специалист
tyrnokop написа:
Допълнителната функционалност така и не усетих да ми липсва...
Ако има отложен старт можеш да спестиш пари от нощна енергия, а и защитата от наводнение ми звучи като полезна застраховка. И аз не съм привърженик на глезотийките и се стремя да си вземам проста и здрава техника, но дори и в тази насока не бива д се изпада в крайности.
vidrata - специален-специалист
Търнокоп дано ти е здрава ама мисля , че ще разбереш каква е разликата м/у Нео и Зануси и тя не е в миенето .Тея китайски боклуци са направени да работят до месец два след изтичане на гаранцията, после ходене по мъките.
Благодаря ви!Все още се чудя, пък и имам жена което усложнява допалнително избора :-D .Като си купя ще споделя !
joreto - специалист
NEO не е китаиска марка а българска на техномаркет или технополис не помня точно не се зглабя в БГ
shadowman - майстор
Така си е, НЕО е търговска марка и се прави тук ама чарковете са от изток. Аз също смятам, че НЕО-то не е добра инвестиция, но пък всяко правило си има изключение.
Благодаря още веднъж за мненията , но ме интересува кое е по удачно .Zanussi или Beko?
ZORRO 1972 - специалист
колеги,механичния програматор има ли момент във които да спре?и след половин час примерно да почне пак да цъка,и да се върти.и от кои сензор зависи това???

Тема "СЪДИМИЯЛНА ZANUSSI ZDTS-102 ИЛИ BEKO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: