• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
velev-klima - специалист
Аз като гледам приобщаването на терасата създава проблема.Тя не се вписва никак иначе кухнята може да се подреди добре. Защо не си оставите терасата за лятото да се ползва за одих.
Извинявам се за чертежа, но това не ми е професия.Сега се постарах и смятам че съм го докарал.

А колкото до това за отдиха - ами терасата е северна и гледката хич не е приятна, а и булеварда е близко така че нямам друг избор освен да я приобщя.

Прикачен файл

Razmeri1.jpg
Razmeri1.jpg (37.14 KиБ) Видяна 3847 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ндам. Нямаш де да мърдаш. На бившата тераса развий мека мебел, ниски шкафове, библиотечки, ефектни къси пердета и щори. Можеш половината да я оставиш като лоджия - цветенца и красоти за някой пушач... В голямото "тъмно" пространство до входната врата да е тряпезарията. Семла, с голяма маса и нищо друго. Кухнята е ясна.
velev-klima - специалист
Да това е добър варянт и хладилника ще е на мястото на тази секция шкаф до вратата.
Аз ли не разбирам или има хора които само пи6ат без да четат.
"На бившата тераса развий мека мебел, ниски шкафове, библиотечки" - все пак това е панелка и както бях писал не знам до колко бих могъл да се доверя на издръжливостта на терасата.
"Можеш половината да я оставиш като лоджия - цветенца и красоти" - явно и тук ми куцат знанията, но след като съм писал че терасата е северна не знам какви цветя биха могли да виреят :?:
А за хладилника и аз първоначално си мислех да е там, но при това положение ми остават 50 см проход за минаване.Все пак благодаря, че някои хора все пак изказват някакво мнение.
mim - специалист
много цветя не обичат директно слънце и един хубав северен прозорец ще им е чудесно място за пребиваване

мека мебел и т.н. са доста по-леки от хладилник и печка, ако не броим човеците седнали :-D а и до прозореца е винаги по-уютно

това по средата 82х28 колона ли е, че така го оставяш да ти разваля плановете, според мен на него не трябва да залепяш никакви шкафове, защото се получават много тесни неудобни проходи, а един светъл латекс и по 1 картина от двете страни му стигат, или от страната на прозореца може да се сложат етажерчици за висящи цветя

ето и бонус 1 бързо чертежче

п.п. ако сте до 4 човека, масата до стената и мястото за минаване става доста голямо

Прикачен файл

razmeri1_598mim.jpg
razmeri1_598mim.jpg (92.58 KиБ) Видяна 2934 пъти
Мерси за бонуса. Има идеи които ми харесаха и ще трябва да помисля върху тях.
А иначе това по средата 82х28 не знам точно дали е колона, но според моите разбирания на лаик си е носещо и не ми се рискува с него.А иначе за картини - вкъщи имам доста наредени пъзели и все някои ще ми пасне там :) .
  • 1
  • 2

Тема "Моля за мнение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: