Проявете вашата изобретателност.
iolly_ - специалист
Здравейте,

Снощи си направих една много сладка (според мен :o ) кутийка за бижута и реших да го споделя с вас. Всички сме виждали нещо подобно на морето за маса пари. А защо да не си го направим сами!

Трябва ви само една малка кутийка от каквото и да е, силно лепило и джунджурийки, които сте събрали на плажа докато сте се опъвали сладко на силното слънце.

Ние бяхме на Русалка през лятото и много се зарадвах на охлювчетата въху които лежахме. Отдавна се чудех как да ги запазя като скъп спомен и ето какво се получи.

Извадете мидичките, които сте събрали и дайте свобода на въображението си. :o

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (240.53 KиБ) Видяна 14498 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (235.66 KиБ) Видяна 14498 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (216.83 KиБ) Видяна 14498 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (249.37 KиБ) Видяна 14498 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (209.94 KиБ) Видяна 14498 пъти
iolly_ - специалист
Защо да не си направите и като мен рамка за снимка в морски стил.

Аз използвах дървена рамка, купена от магазин за 1 левче...за 1.50 лева :o .

Може да се сложат и купени от морето морски звездички или просто мидички. Аз реших да е по семпло и нежно и залепих малко неща, но с интересна форма.

Прикачен файл

9.jpg
9.jpg (200.42 KиБ) Видяна 14493 пъти

Прикачен файл

8.jpg
8.jpg (225.33 KиБ) Видяна 14493 пъти

Прикачен файл

7.jpg
7.jpg (198.24 KиБ) Видяна 14493 пъти
Emerald - модератор
Браво, iolly_! Разкошно! =D> :2thumbs: :respekt: :jump:

Кажи, с горещо лепило ли ги лепи?
iolly_ - специалист
Здрасти Emerald,

страшно се зарадвах на похвалата ти. Особено след две вечери лепене. :o

Истината е, че ги лепя със секундно лепило..не е горещо. Казва се "Капчица" и по-горе го има на снимката. Лепи веднага без дори да ги натискам...така не нарушавам структурата им и става доста бързо в интерес на истината.

Преди малко залепих повечко от всички страни, защото ме дразнеше че се вижда фона на кутийката и стана супер. Мъжа ми предложи да сложа нещо като дръшчица от охлювчета отгоре и сега обмислям идеята.

Радвам се, че ти е харесала. :o
iolly_ - специалист
Чудя се дали ще стане хубаво ако ги лакирам или по някакъв начин да ги лъсна.....или е прекалено :irre3:
masteradmin - майстор
има опасност лака да се стече така са и много добре според мене
Emerald - модератор
Казва се "Капчица" и по-горе го има на снимката.
Боже, че съм сляпа! :-D Видях го, но не знам защо го помислих за кибритена кутийка сложена за сравнение на размера. :lol:
Да ти кажа, и аз помислих за лак. :? Тези неща, които продават по морето са лакирани. Но пък действително трябва да се внимава за стичане... :?
iolly_ - специалист
Дали не може с безцветен лак за нокти? Все пак нали идеята е от нищо нещо.
Emerald - модератор
Мисля, че са си достатъчно лъскави и без лак. :? Важно да са здраво залепени.
iolly_ - специалист
А лепилото е убиец. Дъщеричката ми, която е на годинка и половина, много я хареса и плака да и я дам...и нямах избор. Разнася я доста време наляво надясно и колкото и да се опитваше да си отчупи едно охлювче не успя. :o

Тема "Кутийка за бижута от морски охлювчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: