Ел. инструментите. Консумативи.
gaspar - напреднал
Приятел,май нещо се бъркаш. 1.за че батерията на БОШ държи поне 3 пъти повече се съмнявам доста. 2.за 70-80лв мяма модел дори и на Райдер,а какво остава за Метабо!! и 3.за 150лв нищо професионално не можеш да купиш (с батерия):lol: ,че то зелената серия на Бош започва от около 250лв,а всички знаем колко е профи тя! :-D
Gladiator_BG - специалист
е точно винтоверт от зелената серия на бош гледах във фирмения магазин срещу планет клуб (зад търговската) за 180лв ...
по малък и по лек от този дето е на 14.5V ... мисля че беше 12 или 9 волта (несъм сигурен точно колко) ...
за метабото съм негативно настроен така че него няма да го обсъждам ...
също така в баумакс имаше бош с две батерии зарядно и куфър ... за 165 лв. ... незнам дали е китайски но го има
gaspar - напреднал
Да се похваля.Вече съм горд собственик на Metabo BSZ 18V :group3g:
gaspar - напреднал
Колега,хубаво е да кажеш,защо си негативно настроен за да може всеки да си направи изводите( + и - ),защото за мен е добро,а за теб не...не ме разбирай грешно
housedoktor - майстор
Гладиаторе,не можеш да сравнаваш Метабо и ЗЕЛЕН Бош. Относно цените си с тотална грешка- Бош за под 200 лв не бих и погледнал даже,а Метабо за 80 лв просто няма как да съществува ....А за автора на темата -Честито и със здраве да си го ползваш.Чест ти прави тази инвестиция.Като се замисля само колко хора работят професионално с машини клас "бау бау"...
ПП.този модел не беше ли с импулсна функция ?
gaspar - напреднал
Първо благодаря за пожеланията.Да моят е с функция импулс(въпреки че търсих без),но има и без
velev-klima - специалист
Аз притежавам метабо винтовер незнам модела кой е купих го 2ра употреба и бих казал че е невероятна машина той и един перфоратор енхел ми паднаха с куфар от покрива на 4ти етаж и все още ги ползвам и то много.
Само да попитам режим импулсното за какво се ползва?
velsi - Почетен майстор
Ползва се ако завинтваш нещо в по-твърд материал. Просто завива на тласъци и става по-лесно.
housedoktor - майстор
Или когато се работи с повредена глава на винта
gaspar - напреднал
Също така ако развиваш силно затегнат винт или клеясал.принципа е че върти но с тласъци :yawinkle:

Тема "Винтоверт METABO ?!? Помогнете !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: