Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
6-8 чувалчета,зависи от теб до някъде :?

Тониране "Боро",с-у зала "Универсиада"
aiako - специалист
Точно там ще отида и за човалчетата,тамън всичко на едно
:respekt:
chapara - майстор
aiako написа:
Точно там ще отида и за човалчетата,тамън всичко на едно
:respekt:
:? :roll:
aiako - специалист
Минах днес и си взех грунд за под плочките и 8 пакета теракол взех си и най важното Нивелир Сола AZB 60 см.... много съм горд сега,дано да си заслужава парите :-D Ще ви информирам за развитието :razz:
_Любител - специалист
aiako написа:
Мисля да режа плочките с флексчето,та ако може да кажете какъв диамантен диск да взема Ф115...
Направи ми впечатление въпроса за рязането с флекс, та да питам и аз нещо понеже мисля да ремонтирам банята на вилата. В къщи си ги рязах плочките с машинка и се получи добре, досега не съм пробвал с флекс да режа- една плочка дето ми остана я срязах за проба и такъв прах стана :?
Та въпросът е да не съм в грешка и с диамантен диск да е по-лесно?
lenko71 - специалист
_Любител написа:
aiako написа:
Та въпросът е да не съм в грешка и с диамантен диск да е по-лесно?
С диамантина или диск за неметал, но от праха спасение няма
_Любител - специалист
Значи продължавам си с машинката :-D
aiako - специалист
Ами значи аз с парите дето ми даде човека в началото си взех един диамантен диск на Бош обаче още не можа да ви дам отзиви за него защото....ами мислех да си взема ръчна машинка за рязане на полички ама хубавите почват от 500 лева нагоре като гаранция НъЦ...и си взех на Budget май така се пишеше.... с мотор за 100 лева от практикер в някаква промоция с 2 години гаранция да ми е мирна главата...е казвам ви направо ми е кеф да рижа няма прах няма нищо... утре ще ви снимам как става да ви покажа
Time2Burn - специалист
Аз пък разполагам с набор от ръчни машинки като цените им започват от 700 лева. Също ми е кеф да режа с тях. Предимството е че режа стократно по - бързо, както и точността на рязане. Също няма прах. Не се нуждаят от ток, вода или допълнителни консумативи. Въднъж годишно се сменхява режещата ролко дето струва 15 лева. Г образните срезове и отворите в плочите ги правя със ъглошлайф 1050 вата, с диамантен диск на Бош. Дори да има прах - не и обръщам внимание...
Машинките ми режат с лекота както фаянс и теракот, така и твърди вносни гранитогреси. Технически камък не режат, но и коя ли машинка го реже (освен диамантината)... Общо взето си описах инструмента без да рекламирам нито един производител или дилър...
vidrata - специален-специалист
Тайм а Бош...?????? :lol: :lol: :lol:

Тема "Две бани." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: