• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
silllveto - Майсторица
Не знаех къде да пусна темата, но реших да е тук, защото цените са доста атрактивни. Става въпрос за производство на мебели от масив.
Харесах си спалня от фирма http://www.mebeli.velingrad.com/ Но няма адрес, кореспонденцията става по и-мейл, защото по телефона не могат да ми дадат подробно инфо. Видях, че други велинградски фирми предлагат същите модели и вече се питам дали това е нормално.
Някой поръчвал ли си е нещо от тази фирма? В нета не открих никакви коментари за тях, ни добро - ни лошо :?
sek.1 - специалист
Нещо много съмнително изглежда сайта на фирмата с този много неточен адрес . Във Велинград в почти всяка втора къща се произвеждат мебели от масив и други продукти като сачак и дюшеме.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пазарувах столовете за кръчмата от там някъде. Но. Хубав сайт, без имейл... никой никога не ми отговори на никои телефон. Наложи ми се да пазарувам през някакъв магазин, имаха същите...
А някой ми каза, че там производството е основно сиво,,,, това би могло да обясни странните им комуникации.
silllveto - Майсторица
Имат доста реклама в нета :? Отговарят ми на въпросите. Естествено искат капаро по банков път, за да започнат изработката.
Ето ги:

Прикачен файл

144_1.jpg
144_1.jpg (23.14 KиБ) Видяна 7165 пъти

Прикачен файл

146_1.jpg
146_1.jpg (31.36 KиБ) Видяна 7165 пъти

Прикачен файл

153_1.jpg
153_1.jpg (35.13 KиБ) Видяна 7165 пъти
Последна промяна от silllveto на съб сеп 19, 2009 11:31 pm, променено общо 1 път.
kuuuuuul - майстор
Аз купих две гардеробчета от велинградска фирма /забравих името/ и цял ден трябваше да ги ремонтирам,така че внимавай.
evdoki - специалист
тази фирма се намира в началото на Велинград, преди ж.п. гарата и самия офис и изложбена зала са на пътя, действително квартала се води Индустриална зона. няма как човек да ги пропусне магазина.
silllveto - Майсторица
kuuuuuul, то е така с всички мебели БГ производство :?
Благодаря на всички ви за мненията :)
silllveto - Майсторица
След двумесечно чакане ни изненадаха новогодишно с нова спалня.
По една или друга причина ни излязоха 300лв. по-евтино.
Много сме доволни :-D
Дано има повече добри професионалисти и доволни клиенти :)

Изображение
panalov - специалист
Честито Силве ,да я ползвате дълги години :-D
Много ми харесва.
torbalan - Дървен философ
Честито!
спалнята е готина!

от чам ли е всичко?
  • 1
  • 2

Тема "Мебели Велинград" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: