pipbel написа:Fortune, Ти поне си от Варна. Иди в мебелната палата и питай за маси с регулираш се плот.Когато ходих миналата година бяха два модела, които съм виждала още през 1979! За 30 години как пък не смениха малко дизайна! Само сложиха по-нискокачествени материали!
Имат много добри решения там. Забравих фирмата, ама цената беше близо 280-300 лева някъде. Обаче си заслужава. Заплюл съм си 2 такива за обзавездането дето ми предстои това лято.Много са функционални. Хем имат опции по височина, хем и по площ ( разгъват се). Български са. И основата им е здрава, на широка площ.
Кенобито е прав за тези от снимките тука - аланкатна работа са.
Нямам нищо против, стига да пасва на стила на обзавеждане. На мен просто не ми допадат. Съгласна съм, че това е класически стил и винаги ще има място за него, но някак си го възприемам като примерно стил в Кемпински и го възприемам като мебели от масивна качествена дървесина и скъпи жакардови дамаски на раета или флорални мотиви.
Бива ли да няма български вариант на нещо по съвременно. Всичките са с едни фрезовани крака и в цвят бук или череша!
При едно минималистично обзавеждане с кубични форми, една масичка със заоблени форми и фрезовани крака стои като изцвъкана.
Искам квадратна маса с масивни крака. Мисля си дали е възможно просто една плоскост плътно върху плота на масата и при необходимост от по-висока маса да се поставят допълнителни държачи (например метални тръби) в предварително направени отвори, за по-голяма стабилност може би и на винт. Един вид още една маса върху масата.