Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
prascho - майстор
привет,

от къде мога да закупя този тип луни? Става въпрос за София и ако може да получа информация за външния им вид в загасено състояние. Благодаря предварително.
Последна промяна от prascho на чет окт 01, 2009 9:27 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
Поне да ми съдействате какъв вид се водят? Айде бе хора, не са извинземни луните :) .
Gladiator_BG - специалист
в Пловдив има ТУК
сори че немога да ти помогна за София ... но ако количеството е по голямо можеш да врътнеш до седемте тепета :-D
prascho - майстор
Утре ще проверя големмите магазини на борис трети. Мерси за инфото.
negramoten - специалист
Ето как изглеждат в реалния живот. За съжаление тук целта не е била да се снимат луните, но се виждат. Иначе за София мисля, че Натара ги имат. Ако не - в сряда мога да ти отговоря точно къде и колко пари. Ако ми кажеш количество, разбира се.

Прикачен файл

luna01.jpg
luna01.jpg (229.42 KиБ) Видяна 4617 пъти

Прикачен файл

luna02.jpg
luna02.jpg (178.64 KиБ) Видяна 4617 пъти

Прикачен файл

luna03.jpg
luna03.jpg (194.62 KиБ) Видяна 4617 пъти

Прикачен файл

luna04.jpg
luna04.jpg (153.99 KиБ) Видяна 4617 пъти

Прикачен файл

luna05.jpg
luna05.jpg (144.62 KиБ) Видяна 4617 пъти
negramoten - специалист
Ето тук ги има загасени, ама снимката е от телефон. Иначе самата луна е една крушка, на която отгоре се слага един стъклен балон с вдлъбнатинки , които правят този ефект. Размер на балона не мога да и дам сега, ама е около 50 мм в диаметър.

Прикачен файл

luna07.jpg
luna07.jpg (200.74 KиБ) Видяна 4605 пъти

Прикачен файл

zagasena02.jpg
zagasena02.jpg (213.27 KиБ) Видяна 4605 пъти

Прикачен файл

zagasena03.jpg
zagasena03.jpg (193.28 KиБ) Видяна 4605 пъти
prascho - майстор
Не съм сигурен, че това са действително луните, които са на първите две снимки. Ефектът е същия да. Някакси тези, които си пуснал ти много стърчат надолу и имат кръгла форма. Мислех си, че става въпрос за пирамида или нещо обло.

Днес се разкарах до двата големи магазина Сириус и Орион, като нямаше :(. Ако не те затруднява ми пусни информация за цена и къде могат да се намерят.
negramoten - специалист
Тези ги извадих от един от каталозите на Натара, но предполагам, че няма да са много евтини. Такива с пирамидка аз не съм виждал, но тези, които ти показах първо според мен правят точно ефекта, който искаш. Ще се обадя да питам, ама трябва да е в сряда. Дано не ти е късно. И все пак за колко броя става въпрос. По магазини като орион със сигурност няма да се намерят такива.

Изображение

Изображение
prascho - майстор
към 16 броя ще ми трябват.
negramoten - специалист
Проверих за луничките, гръцки са, а не китайски както си мислех. Точно тези като на снимките, които качих са взети от Натара. (02) 94 34 044 - Явор. Предполагам, че имат каталог и може да има и други форми на балона, който разпръсква светлина. На www.natara.bg можеш да видиш къде точно се намира магазина. Ако има още нещо питай, ще се опитам да помогна.

Тема "спешно търся???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: